Електрически масажен апарат за вакуум терапия

Електрически масажен апарат за вакуум терапия

Модел: sz0884
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 40.00лв. 39.00лв.   -3%

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Безжичният ръчен масажен апарат за вакуум терапия е комбинация от традиция и технология. С него ползите са много а процедурата е лесна. Това е традиционна китайска техника, която използва разтриване на кожата за намаляване на възпаленията и болките в тялото.

Засмукването и отрицателното налягане разхлабват мускулите, насърчават притока на кръв и успокояват нервната система. Вакуум терапията се използва за облекчаване на всички видове болки в тялото, в гърба и врата, умора, сковани мускули, мигрена и дори и целулит. Вакуумът влияе и на храносмилателната система. Стягане на отпуснатата кожа и премахване на целулита.

Комплектът включва:

 • 1 х Масажор
 • 1 х Захранващ адаптер

Вендузите – един отдавна признат за ефективен лечебен метод, вече имат своя механизиран аналог. Предлагаме ви електрически масажор за вакуум терапия, разработен специално за любителска употреба. Уредът има компактен и удобен за използване дизайн, предлагащ изцяло безкабелна работа.

Вакуумът – безпрецедентен метод за въздействие на тъканите

Голяма част от древните терапии за лечение на болки и схващания се основават на изтеглянето на кожата от тъканите, които тя покрива. Този терапевтичен подход присъства в класическия масаж, а също и при лечението с вендузи. За съжаление, двата метода са приложими само при наличието на специалист, квалифициран да изпълни процедурите.

Уредът за вакуум терапия променя напълно ситуацията. С него всеки сам може да извърши необходимия му лечебен или естетичен масаж. Под въздействието на голямо вакуумно засмукване, кожата се отделя от прилежащите тъкани и по този начин могат да се третират схващания в гърба и кръста.

Вакуумният масажор е подходящ за множество състояния, сред които:

 • Възпаления на нервни окончания в областта на врата и гърба;
 • Мускулни болки и схващания;
 • За подобряване циркулацията на кръв и лимфа;
 • За лечение на целулит и др.

Покупката на уред с ярко изявени терапевтични свойства ви позволява да си спестите солидна сума пари. Вече не е нужно да посещавате масажен салон или кабинета на хиропрактор. Антицелулитните процедури в козметичните салони не са никак евтини, а и изискват постоянство. Вече можете да проведете един продължителен курс на лечение с последваща поддържаща програма изцяло в домашни условия.

Уредът използва презаредима батерия, за зареждането на която ще ви бъде предоставен захранващ кабел с адаптор за 220V. Пултът за управление на работните режими е разположен върху горната част на ръкохватката. Настройките се извършват посредством сензорни бутони. Наличен е и дисплей, показващ оставащото време до края на процедурата.

Важно: вакумните масажори не бива да се използват върху възпалена и травмирана кожа. За по-добро движение на масажиращата глава по повърхността на кожата, може да се използва масажно олио или овлажняващ лосион.