Фитнес колан неопренов за стягане на кръста INNOVAGOODS

Фитнес колан неопренов за стягане на кръста INNOVAGOODS

Модел: sv838
Наличност: Разпродадено
 • 24.00лв. 24.00лв.   -0%
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Представяме Ви новия спортен коригиращ и редуциращ колан от изключително високо качествена материя InnovaGoods Sport Fitness.

 • Произведен от неопрен (65%), полиестер (20%) и еластан(15%)
 • Гъвкава и дишаща тъкан за изпотяване
 • Удобен и дискретен дизайн
 • Двоен шев и слой за вътрешно налягане
 • Регулируемо, изключително здраво и издръжливо велкро закопчаване
 • Вътрешни пръти за лумбално подсилване за коригиране на стойката
 • Придържа о пристяга кръста
 • Ръчно пране
 • Приблизителна ширина: 26 cм
 • Приблизителна дължина: 105 cм (S)/115 cм (M)/125 cм (L)/135 cм (XL)

Неопреновите колани за фитнес заемат важна част от продуктовия ни каталог. Подбрали сме едни от най-качествените продукти, за да гарантираме максимален ефект от използването им и дълготрайна употреба. Коланът InnovaGoods е коригиращ стойката и редуциращ мазнините около талията спортен модел. Подходящ за мъже и жени.

Причини за огромната популярност на коланите за отслабване

В съвременния динамичен свят дори редуцирането на телесно тегло е в известна степен автоматизирано, така че да отнема колкото се може по-малко време и усилия. Носенето на фитнес колан е един от множеството варианти за лесно отслабване. Той е част от модерните разработки, които ни позволяват да изгаряме мазнини, извършвайки рутинните ежедневни дейности – работа, спорт и дори почивка.

Тъй като не всеки успява да отдели време за активно трениране, на помощ идват коланите за отслабване. Те обаче съществуват в множество разновидности – всяка със свои собствени характеристики и тънкости на използване. Указанията за употреба трябва да се спазват, за да се постигне най-добър резултат.

Неопреновият колан за фитнес, особено перфектният модел INNOVAGOODS, е най-удобен за използване и със супер достъпна цена. Не се нуждае от захранване и не излъчва електрически импулси. Няма абсолютно никакви противопоказания и може да се носи от всеки. Лекарите препоръчват единствено на бременните жени да се въздържат от употребата на такива средства в периода на цялата бременност.

Принцип на работа и ефективност

Изучавайки процесите при намаляване на теглото, учените са идентифицирали една специфична особеност. Изгарянето на телесните мазнини се осъществява чрез повишаване на температурата в клетките. Ето защо принципът на работа на приспособленията за локално въздействие – фитнес колани - се основава на загряване на съответната част от тялото, върху която се носят.

В резултат на това съдържанието на кислород в междуклетъчното пространство се променя. Поради повишаването на температурата в мастните клетки, липидите бързо се разграждат. Така мастните натрупвания буквално изгарят и същевременно се елиминират излишната вода и токсичните вещества заедно с мазнините.

Масажът също може да помогне в борбата с телесните мазнини. Поради този ефект мастните клетки се разрушават, превръщайки се в течна маса, която естествено се отстранява от тялото заедно с другите отпадни продукти. Благодарение на специфичното действие на затоплящите колани за кръста, в мастните клетки настъпва кислороден глад.

Организмът е принуден да разгражда мастна тъкан и да я използва като източник на енергия. Постепенно, поради този ефект, обиколката на талията започва да намалява. Коланът за отслабване в областта на корема представлява широк пояс, оборудван с велкро лепенки за лесно закопчаване. Фиксира се плътно около талията и се оставя за известно време да въздейства на мастната тъкан. Коригиращият корсет създава непроницаема бариера за топлината, въздействайки върху проблемните зони на тялото, като по този начин се постига ефективно изгаряне на мазнини.

Допълнителна функция

Една важна функция на коланите от неопрен е опората за гръбначния стълб. Нашият стягащ колан за кръста е добре да се носи по време на интензивни тренировки с тежести и тежка физическа работа. Втъканите в материята оребрения защитават лумбалните прешлени от пренатоварване и помагат за поддържане на изправена стойка.

Коланът показва по-висока ефективност, когато носенето му е съпроводено с физическа дейност. Не е задължително да тренирате усилено или да бягате в парка, за да постигнете желаните резултати. Можете да го използвате, докато извършвате обичайните домакински дейности или се разхождате.

Съвети за правилна употреба и поддръжка

В зависимост от нуждите, можете да носите своя неопренов колан ежедневно, за да ускорите постигането на мечтаната тънка талия. Коланът InnovaGoods Sport Fitness е изработен от висококачествена гъвкава и дишаща материя и има дискретен дизайн, който ви позволява да го носите навсякъде.

Предвид факта, че поясът влиза в контакт с изпотената кожа ежедневно, е важно да се почиства редовно. Изпирането на болшинството видове неопренови колани може да се прави единствено на ръка, като температурата на водата не бива да бъде твърде висока. В противен случай съществува риск от повреждане на целия микс от синтетични влакна, което ще доведе до загуба на еластичност и термични свойства.