8% ПРОМО Телевизионна игра HD 20 + 628 игри, HDMI, 2 джойстика
  • Телевизионна игра HD 20 + 628 игри, HDMI, 2 джойстика
  • Телевизионна игра HD 20 + 628 игри, HDMI, 2 джойстика
  • Телевизионна игра HD 20 + 628 игри, HDMI, 2 джойстика
  • Телевизионна игра HD 20 + 628 игри, HDMI, 2 джойстика

Телевизионна игра HD 20 + 628 игри, HDMI, 2 джойстика

Код на продукта: sz0774
В наличност
Топ продукт – над 200 продажби.
Цена: 75.00 лв. 69.00 лв.
-
+

  • Телевизионна  конзола 628 класически игри
  • Идеална за подарък за малки и непорастнали деца
  • 20 HD игри
  • HDMI кабел за свързване към телевизор
  • 628 игри - 8 bit
  • 20 игри - 16 bit

Предлагаме ви телевизионна игра тип конзола, която ще ви позволи да се забавлявате по двойки. На съвсем скромна цена ще получите избор от 628 класически игри и 20 в HD формат. Играта се предлага заедно с HDMI кабел за свързване към телевизор и 2 джойстика. Конзолата е с изчистен дизайн и много лесно управление.

Характеристики

Оnly Оne  LB Game station е създадена за порасналите вече деца, които си спомнят с носталгия за игрите, играни в зората на гейминг инвазията. Тази ретро конзола е всъщност чисто нов продукт, адаптиран към новите технологии на които са базирани съвременните телевизори. Качеството на игрите е отлично, включително на тези, които не са HD формат, което е гаранция за превъзходно потребителско изживяване.

В дизайна на конзолата е включен качествен HDMI изход с висока разделителна способност, който позволява директно свързване на играта към модерен 4K смарт HD телевизор, като за целта не се изисква конвертор.  Имате на разположение 648 вградени игри (628 - 8 бита и 20 - 16 bit). Моделът поддържа опция за изтегляне на игри на TF карти.

Защо не е грешка да подарите на детето си телевизионна игра?

Днес постоянно слушаме колко вредни за децата са компютърните игри, колко опасен ефект имат те върху крехката им психика и съзнание. Истината е, че геймингът може да донесе и ползи за развитието на подрастващите, в зависимост от това как вие като родители ще подходите.

Подарявайки на детето си ретро телевизионна игра, най-малкото ще го запознаете с историята на това „зарибяващо” средство за забавление.Всичко е добро, когато е в умерени количества. Това важи и за тази телевизионна игра HDMI. В разумни дози дори една агресивна игрова концепция със стрелба може да донесе ползи.

Разумната доза е максимум 1,5 часа на ден, в идеалния случай 40 минути до един час. Вашата основна задача не е да следите кои игри избира детето, а да следите времето и да не му позволявате да прекарва пред екрана повече часове от допустимото.

Напишете отзив
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!