Ринг лампа 10" за тик ток, трипод, три режима, стойка за телефон

Ринг лампа 10" за тик ток, трипод, три режима, стойка за телефон

Модел: sz0782
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 35.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване
 • Светещ LED ринг лампа 10 инча/26см
 • Регулиране на температурата на светене
 • Телескопичен трипод
 • Максимална височина: 180 см
 • Вградено дистанционно управление
 • Регулиране на яркостта на светлината: 10 нива
 • Мощност: 10W

Комплектът включва:

 • 1 х Лед ринг 26см с три режима на светене
 • 1 х Трипод
 • 1 х Стойка за телефон

Предлагаме ви светодиодна ринг лампа с диаметър 10 инча/26 см, оборудвана с регулируема на телескопичен принцип стойка тип трипод. На много изгодна цена ще получите идеалното осветление за вашите селфи снимки, видеа в тик-ток, инстаграм и Youtube туториали. Осветител от ново поколение, подходящ за професионалисти и любители фотографи, стремящи се към перфектния кадър.

Приложение и свойства на лампите тип Пръстен

Би било крайно неточно, ако кажем, че това е просто ринг лампа за телефон. Нарастващата популярност на ринговете се дължи на изключително високото качество на осветлението, което те произвеждат. Удобната функционалност и висококачественото осветление правят този аксесоар просто незаменим в разкрасителната и модната индустрия.

Така нареченото пръстеновидно осветление се различава от другите видове изкуствени осветители по ефекта на яркост и максимално разсейване на светлината. От огромно значение е също способността на самия осветител да променя наситеността на светлината от ярка към приглушена.

Висококачествената лед ринг лампа има редица превъзходни характеристики като: лекота на сглобяване и демонтаж, компактен размер и лесно транспортиране. Благодарение на тези свойства, тя е задължителен компонент от оборудването на професионални гримьори и фотографи. Поради тази причина въпросният осветител е този, който професионалистите взимат със себе си при различни мероприятия на открито.

Лампите предлагат различни възможности за захранване. Могат да се захранват от батерии, както и да се включват в стандартна битова мрежа на 220V напрежение. Спрямо източника на светлина, ринговете могат да бъдат светодиодни (LED) или луминисцентни. По отношение на функционалните им възможности, бихме могли да посочим:

 • Регулируема височина на статива;
 • Подвижен пръстеновиден елемент;
 • Избор на температурен режим;
 • Избор на мощност;
 • Избор на яркост на светлината.

Луминисцентните модели са финансово изгодни и ремонтопригодни, но те имат и известни недостатъци като нисък светлинен поток и значителна крехкост. Те са лесно чупливи. От друга страна светодиодната лампа за телефон, която ви предлагаме, се радва на широка популярност. Предлагат се два вида светодиоди – със и без леща, т.нар. SMD.

Предимството на led лампите се състои в това, че например един голям пръстен с малък брой светещи диоди може да осигури достатъчно мощно осветление, което е изключително важно за качествената работа на всеки професионалист. Лампите с SMD диоди имат множество плюсове. Те работят дълго без нужда от подмяна, не натоварват зрението и не генерират шум по време на работа, както луминисцентното осветление.

Размерът на кръга – важен фактор при избора на такъв уред

Размерът е сред важните характеристики на всяка ринг лампа със стойка. Той следва да се избере на база целите, за които тя ще бъде използвана – за осветяване на работна повърхност, стол или голямо помещение. Да се направи отличен избор не е толкова лесно, защото лампите – пръстени са първоначално създадени за селфита, видео и фото заснемане, тоест както за работа, така и за забавление.  

Най-популярните модели са с диаметър на външния пръстен 35 - 49 cm. Малките осветители могат да се използват за много различни цели. Те са идеални за гримьори, маникюристи и други салонни услуги, както и за създаване на висококачествени снимки, продуктова фотография, селфита.

Компактната стойка за телефон с лампа е от друга страна удобна за пренасяне и транспортиране. Регулирането на височината на стойката дава възможност за реализиране на различни цели. Може да се използва в специално работно помещение, както и на всякакви външни събития. Моделът, който ви предлагаме ви позволява да изберете идеалния режим на работа в салон, в дома на клиента или на открито.

Оттенъкът и наситеността на светлината също играе важна роля

Правилният избор на цвят, нюанс и наситеност на осветлението в помещението е ключът към перфектния резултат. Ето защо, ако сте гримьор, инфлуенсър, фотограф или предлагате друга услуга, и искате всяка ваша творба да бъде шедьовър, обърнете внимание на тези характеристики на ринг лампата.

Топлият нюанс на осветлението е идеален за създаване на специален вид грим, например вечерен. По-топлите нюанси ще помогнат на гримьора да оформи веждите и миглите така, че да се избегне проблемът с уморените очи. Най-добре е да изберете неутрална бяла светлина, ако създавате перфектен дневен грим. Студената бяла светлина ще ви помогне да се съсредоточите върху детайлите.

Тънкости при избора

В случай че ви е нужен удобен и финансово изгоден лед ринг за телефон, нашият 10-инчов модел е перфектно решение. За да не се разочаровате от избора си на продукт обаче, е важно да отчетете някои особености на различните видове осветители. Водещ критерий трябва да бъде предназначението на ринга. Тук е важна не толкова цената, колкото да се избере правилния размер и тип на осветителя.

Начинът на захранване заслужава специално внимание, когато купувате лед ринг лампа с трипод. Според естеството на работа, може да се окаже по-удачно да изберете модел с акумулаторни батерии. Нашият модел се доставя заедно с USB кабел за захранване към подходящ енергоизточник. Ако искате да го включите битов контакт, използвайте 12V адаптер.

Наличието на дистанционно управление е голям плюс за нашата ЛЕД ринг лампа със стойка. Дистанционното дава възможност за отдалечена промяна на настройките, без да се откъсвате от работния процес. Моделът предлага избор на 10 нива на яркост на светлината, както и три режима на светене – топла, неутрална и студена (бяла) светлина.

Светодиодната LED ring лампа е с регулируема топлина на светлината, т.нар. „цветна температура”. Този параметър е характерен за светодиодните светлоизточници, което ги прави изключително полезни в различни условия на използване. Дори при създаване на непрофесионални снимки и видеоклипове, е важно изкуствената светлина да може да се коригира според моментните нужди.

И понеже все пак говорим за ринг лампа с трипод, не можем да не изтъкнем колко важна е ролята на статива. Той осигурява стабилно закрепване не само на осветителя, но и на телефона, когато материалът се заснема от неговата камера. Триподът представлява стабилна конструкция, чиято височина се регулира до 180см на телескопичен принцип.

Ако задачите, които планирате да решавате включват запис със смартфон, обезателно изберете специална лед ринг лампа за телефон, която има допълнителна приставка за надеждното му закрепване на статива. Немислимо е да използвате осветител, който не предлага такава опция.

Не на последно място по важност е цената на ринга, поставен върху стойка за снимане с телефон. Ние ви предлагаме първокласен продукт с много изгодна цена, който ще ви служи дълго и вярно. Ежедневно ще получавате удобство, прецизност и максимално удовлетворение от крайния резултат.