UV лампа за дезинфекция

UV лампа за дезинфекция

Модел: sz0556
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 30.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Бактерицидна лампа за дезинфекция и пречистване на помещения

Убива микробите

УВ лампата за дезинфекция прилага не само ултравиолетов лъч, но и озон, за да убива микробите, без да използва химикали. Хермицидната светлина елиминира бактериите, вирусите, акарите, мухъла, зародиша и пречиства въздуха за ефективно подобряване на околната среда.

Размери:5.6 X 5.6 X 12.5см

Материал: пластмаса
Номинална мощност: 2.5W
Напрежение: 5V
Цветова температура: виолетова
Капацитет на батерията: 3.7V / 800mAh
Приложимо място: шкафове, шкаф за обувки, шкаф за вино, гардероб, хладилник, автомобил, баня, домакинство, спалня, кухня, фоайе и т.н.

Комплектът включва:
1 x UVSterilization Light
1 x USB кабел

Внимание:
Когато лампата за дезинфекция работи, хората, животните и растенията е забранено да присъстват, за да се избегнат щети, причинени от силни ултравиолетови лъчи директно върху очите и кожата.
Когато лампата за стерилизация работи, човешкото око не трябва да гледа директно към светлината на ултравиолетовата лампа за стерилизация, за да се избегне пригласянето на конюнктивата на очите чрез светлинна стимулация и да се почувства изтръпване на умора.
Бактерицидната лампа е забранена да работи за кърмачета или непълнолетни деца, за да се избегне ултравиолетова светлина, стимулираща погледа на хората на близко разстояние, за да не причини вреда.