Акумулаторна караоке тонколона Crown GTB-12086BUF

Акумулаторна караоке тонколона Crown GTB-12086BUF

Модел: sz0579
Наличност: Разпродадено
 • 329.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване
 • LCD дисплей: Да
 • Памет станции: 30 бр.
 • Преносима аудио система
 • Дистанционно управление: Да
 • Вход за китара и микрофон, SD четец на карти, Bluetooth, AUX, Безжичен микрофон, RCA вход и изход
 • Цвят: Черна кутия , оранжева подсветка
 • Гаранционен срок: 24 месеца

Акумулаторната тонколона Crown GTB-12086BUF е преносима аудио система, идеална за дома и за използване на открито. Тя е всичко, което ви е необходимо за събирания с приятели. На нея можете да слушате любимата си музика от радио или външни файлове (SD карти, Bluetooth свързване към телефон и др), както и да се отдадете на лично творчество. Колоната има изход за китара и микрофон.

Интерактивно светлинно шоу за едно незабравимо парти

Преносимата караоке колона Crown е с вградена подсветка, която свети в оранжево. Интерактивната светлина поддържа множество режими на работа.С нея ще оживите своите партита, като зададете подходящ светлинен дизайн за конкретни музикални композиции.

Подсветката е ясно видима на дневна светлина, а на тъмно изглежда просто невероятно! Светлината идва от два по-малки осветителя и един по-голям, разположени вертикално. Използвайки системата през тъмната част на денонощието, ще се радвате на уникално светлинно шоу, придружено от мощен и чист звук.

Безжично предаване на сигнал чрез Bluetooth

Безжичното предаване на звук чрез Bluetooth ще осигури стабилна връзка с колоната на разстояние до 10 метра. Бързото включване на фонова музика, слушането на подкаст или аудиокнига вече не е проблем - просто веднъж "запознайте" смартфона си с портативната караоке тонколона Crown, след което целият процес ще отнеме няколко секунди.

Разгърнете таланта си на изпълнител, като свържете микрофон, а защо не и китара към колоната. Регулирайте желаната сила на гласа от контролния панел. Зарадвайте любимите си хора с живия звук на любимите си мелодии. Можете да регулирате настройките на системата и дистанционно. Малкото устройство за управление от разстояние е важна част от аудио системата.

Слушайте любимите си тракове на USB флаш или microSD карта

Селекция от любими парчета, качени на USB-flash или microSD карта памет – това е чудесна възможност за любителите на музиката, които вече са направили своя избор. Домашното караоке Crown предлага стабилно възпроизвеждане на аудио файлове без свързване на допълнителни устройства.

Не разполагате с любимата си колекция от песни под ръка? Няма проблем! Вграденото FM радио с възможност за избор на честотата на радиостанцията на LED екрана ще ви помогне да поддържате добро настроение с разнообразни мелодии денонощно. Като антена се използва кабел, свързан към AUX конектора.

Възможност за кабелна връзка към източника на звук

За кабелна връзка на караоке колона Краун с предавателни устройства в комплекта е предоставен съответен аудио кабел. Кабелното свързване осигурява най-високо качество и стабилна връзка, като поддържа пълното и ефективно използване на акустичните ресурси на устройството.

Повече звук, повече светлина, повече забавление

Компанията Crown представя най-доброто мобилно решение за тези, които искат да могат веинаги да се наслаждават на мощен и чист саунд. Акумулаторната караоке система GTB-12086BUF има впечатляващо тяло и е в състояние да покрие голяма площ, позволявайки ви да организирате пълноценна дискотека на открито. Общата изходна мощност на модела е 80 W, което е впечатляваща цифра за мобилно решение.

За възпроизвеждане на звука отговарят два високочестотни високоговорителя, както и два със средни и ниски честоти. Денс парчетата звучат така, както трябва - с дълбоки баси, които не пречат да се насладите на вокали и соло инструментални партии. Да, музика и от други жанрове също ще зарадва меломаните.

Вграденият еквалайзер ще ви помогне да настроите звука по ваш вкус, а многоцветното динамично осветление ще поддържа правилното настроение и ще добави ярки цветове към вашия дансинг. Необходимата информация за работата на колоната се извежда на висококонтрастен LED дисплей, като можете да контролирате всички функции с помощта на дистанционното управление - дори не е нужно да ходите до устройството.

Ако не само вие, но и ваш приятел има преносима тонколона crown, можете да удвоите мощността. Колоната поддържа безжично свързване на две аудио системи с един източник. Така общата мощност ще стане 160 вата, а това е наистина сериозно. При необходимост е възможна и кабелна връзка.

Освен това, не е необходимо да имате външен аудио източник, защото караоке колоната има вграден плейър, който може да възпроизвежда файлове от USB устройства и MicroSD карти памет. А дори да нямате музика у себе си, няма проблем - можете да включите радиото и да поверите избора на песни на любимите си радиостанции.

Слушайки музика ви се приисква да попеете? Точно затова имате нужда от тази висококачествена домашна караоке система. Тя има два входа за микрофон с ехо ефект - можете да пеете не само соло, но и дует. Силата на звука на самия високоговорител и микрофоните, както и дълбочината на ехото, се регулират с помощта на удобните регулатори на контролния панел.

И накрая, трябва да споменем един много важен параметър за всяка мобилна аудио система - автономността. Домашната система за караоке е напълно автономна, благодарение на чифт литиево-йонни батерии с капацитет от 4400 mAh всяка. Презаредете устройството преди партито и то определено няма да ви разочарова.

На някои може да изглежда, че подобна аудио система просто не може да бъде евтина, но Crown е добре известна със способността си да предлага висококачествени и многофункционални устройства на достъпна цена. Правила го е много пъти преди, прави го и сега.