Самозалепващ ролков тапет Z1903, 10м х 53см

Самозалепващ ролков тапет Z1903, 10м х 53см

Модел: ta264
Партиден номер: Z1903
Наличност: Разпродадено
  • 29.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване
  • Самозалепващ ролков тапет
  • Размер на ролката: 10 метра х 53см
  • Цвят: Бяло и сиво

Ако търсите по-лесен и удобен начин за декориране на стените, един много практичен вариант са нашите самозалепващи тапети на ролка. Модел Z1903 предлага стилна цветова композиция в сиво и бяло. Тапетът е подходящ за всяко едно помещение – спалня, дневна, коридор и дори кухня. На съвсем ниска цена получавате ролка с дължина 10 метра и ширина 53см.

Защо тапетите със самозалепваща основа са по-добро решение за вас?

Тапетите са част от интериорния дизайн от столетия, но с времето материалите и технологиите за тяхното производство се промениха драстично. Днес имаме по-здрави и дълготрайни покрития, а от няколко години се появи и една нова тенденция – самозалепващите се стенни покрития. Тази новост набира все по-широка популярност, поради една проста причина – лекотата на инсталиране.

Тапетите със самозалепваща основа, предлагани също на ролки, пестят време, усилия и пари. Финансовата им рентабилност е най-сериозната причина хората да ги предпочитат. От една страна цената на самия продукт е изключително ниска в нашия магазин, а от друга – спестявате допълнителни средства за закупуването на лепило.

Ако ви липсва какъвто и да е опит с лепенето на класически хартиени тапети, може би е по-добре да се насочите директно към чудесната ни гама ролкови самозалепващи тапети. Моделът Z1903 е много стилен и модерен вариант, подходящ за стаи с всякакво предназначение, геометрия и квадратура.

Предвид факта, че не се изисква използването на лепила за залепване на тапета, операцията по неговото инсталиране е не само по-лесна и бърза, но и много по-чиста. Ще можете да си спестите неволните замърсявания на съседните повърхности, както и задължителната миризма, която съпътства всяко лепило. Тапетите ни са екологично чисти, не отделят миризми и токсични вещества в помещенията.

Тапет с абстрактен рисунък – къде е удачно да го поставим?

Тапетите с абстрактен рисунък изглеждат страхотно в интериора на всяко жилищно помещение. С тяхна помощ можете да създадете уникална, модерна атмосфера, да скриете несъвършенства и да се съсредоточите върху желаните детайли на интериорния стил. Тапети с абстрактен шаблон могат успешно да се използват в коридора. С тяхна помощ всяко по-невзрачно помещение ще се превърне в светло и уютно пространство.

Тапетът, който ще поставите в спалнята, трябва да бъде с успокояваща и отпускаща цветова схема, без да натоварва очите и психиката. В това отношение конкретният модел самозалепващи тапети ролка е отлично попадение. Сиво-бялата композиция има свойството да увеличава оптически по-малките пространства и да внася повече светлина в стаите с малки прозорци.

Холът е стаята, в която също бихте могли да залепите сиво-белите ни самозалепващи ролкови тапети. Това е помещението, в което е важно да създадем по-атрактивен интериор и по-приятна атмосфера. Въпреки, че принтът на тапета е двуцветен и с повтарящи се шарки, той няма да скрива мебелите, стига те да са правилно избрани в монохромни варианти.

На фона на сиво-белия самозалепващ ролков тапет, секция в бял цвят или в цвят Сонома ще контрастира чудесно и ще ви позволи да постигнете чудесен синхрон. Бихте могли също да експериментирате с черни акценти, например при меката мебел. Желателно е подовата настилка в това помещение също да бъде едноцветна. Препоръчваме да изберете светъл килим за стаята, в която ще залепите тапета.