PVC фолио мрамор FW06, 3м х 60см

PVC фолио мрамор FW06, 3м х 60см

Модел: sz994
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 19.00лв. 15.00лв.   -21%

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване
  • Фолио PVC зелен мрамор
  • Начин на залепване: Самозалепване
  • Дължина на ролката: 3 метра
  • Широчина на ролката: 60см
  • Водоустойчивост

Винаги можете да трансформирате банята в по-красиво, уютно и приятно пространство за разкрасяване и релакс. За целта не е нужно да правите скъпи и сложни ремонти, а просто да използвате водоустойчиво фолио за баня. Предлагаме ви вариант, имитиращ светъл мрамор – перфектно решение за тесни и зле осветени пространства.

Банята – помещение с високи изисквания към използваните материали

Банята и откритите тераси се смятат за най-сложните и капризни участъци в едно жилище. В голяма степен това се дължи на високите нива на влажност, които са несъвместими с болшинството облицовъчни материали. В това малко помещение имаме висока концентрация на влага в комбинация с водни пръски и гореща пара. Метал, дърво и мазилка не могат да издържат дълго в такава среда.

Ако ви е омръзнал грозният дизайн на стенните плочки, можете лесно и с малко пари да ги скриете, като залепите отгоре им самозалепващо фолио за баня. Дребните демоде шарки ще бъдат закрити от красив мраморен принт, който ще създаде една изискана и дори луксозна обстановка в санитарното помещение.

Фолиото, което ви предлагаме, е изработено от водоустойчив материал – поливинилхлорид. Винилът е идеално решение за банята, тъй като е устойчив не само на влага, но и на директно омокряне, високи температури и пара. Тук липсва хартиен слой, какъвто има при някои самозалепващи се покрития. Материалът не позволява образуването на мухъл на повърхността.

Устойчиво и дълготрайно покритие за проблемни участъци

Фолиата, базирани на PVC, са известни с превъзходните си характеристики. Този материал може да достигне 10 години експлоатационен живот, но когато интериорът ви омръзне, можете да свалите фолиото от стената и да го замените с друго покритие. Имайте предвид, че свалянето може да бъде по-сложно, ако филмът е залепен върху порести основи, например мазилки.

Предлагайки ви водоустойчиво фолио за баня на ниска цена, ние ви даваме едно прекрасно решение, съобразено със скромния ви бюджет. Фолиото често се разглежда като непълноценен временен вариант, но в конкретния случай това не отговаря на истината. При правилно залепване и поддръжка, покритието ще ви служи години наред, запазвайки чудесната си визия и технически характеристики.

Можете да залепите фолиото не само в банята, но и зад кухненската мивка. То ще устои на водните пръски и сериозните замърсявания. Почистването на повърхността става по стандартния начин – с гъба или микрофибърна кърпа. Използването на почистващ препарат е позволено, стига в състава му да няма абразивни частици.

Можете да направите бърз ремонт без чужда помощ

За да ремонтирате със самозалепващо фолио за баня не ви е нужна помощта на специалист. Този материал е разработен за бързо реновиране на дома, без да се ползват услугите на строителна бригада. Можете да залепите покритието изцяло сами, дори ако нямате никакъв опит в тази операция. Не са ви нужни и инструменти, нито пък защитно облекло и ръкавици.

Материалът е благосклонен към начинаещите, защото се изрязва лесно с обикновена канцеларска ножица. Можете с невероятна лекота да монтирате самозалепващото пвц фолио за баня дори в най-тесните и сложни участъци. Работата около ВиК инсталацията едва ли ще ви затрудни особено. Ниската цена на покритието ви позволява дори леки грешки.

Препоръчваме да закупите малко количество резерв от филма.