Електрическа скара Crown CHG-2000PBS, незалепващо покритие, тавичка

Електрическа скара Crown CHG-2000PBS, незалепващо покритие, тавичка

Модел: sz0409
Наличност: Разпродадено
  • 55.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Производител: Crown
Тегло 3.170kg
Мощност: 2000W
Незалепващо покритие
Повърхност на грила: 25.4 x 35.56 cm
Тавичка за мазнина
Лесно почистване
Гаранционен срок: 24 месеца

Електрическата скара Crown CHG-2000PBS е едно практично, удобно и финансово изгодно решение за дома. Това е уред, който ви позволява да разнообразите менюто и зарадвате своето семейство и гости с вкусни и топли гриловани меса и зеленчуци. Уредите на марката Crown се радват на широка популярност у нас, не без основание. Те имат привлекателен и функционален дизайн, работят добре и са с достъпна цена.

Ползи от покупката на електрическо барбекю

Има множество причини да закупите скарата Crown CHG-2000. Достъпната ѝ цена и перфектни работни възможности са само едната страна на монетата. Тук е представен уред, с който се работи изключително лесно, като това включва поддръжката и почистването. Качеството на материалите ви гарантира дълъг експлоатационен живот на уреда, отлично качество на приготвената храна и бързи резултати.

С какво скарата на ток превъзхожда класическия грил на дървени въглища? Всъщност с начина си на използване. Ясно е, че месото, печено на жар, е много по-вкусно, крехко и има приятен опушен аромат. С електрическия уред няма да можете да постигнете този ефект, но ще можете да печете любимите си месни деликатеси по всяко време, без ограничение.

Фактът, че не можете да запалите огън в апартамента си не би трябвало да ви лишава от възможността да сервирате на семейството и гостите си крехка, перфектно опечена пържола. Ще можете да го правите дори, когато навън вали проливен дъжд, използвайки компактната електрическа скара Crown на закрита тераса или в семейната кухня. Нужно е само да я поставите под абсорбатора, за да ограничите разнасянето на миризмите в цялото жилище.

Принцип на работа на електрическите скари

За да се уверите в полезността на покупката, е важно да сте наясно с работния принцип на този вид домакински уреди. Вероятно от години притежавате електрически грил, но през годините на използване не сте се запознали с неговия принцип на работа. Защо е важно да познавате техническите особености на уреда? За да направите правилен избор, когато скарата, която използвате от години окончателно се повреди и дойде време да я смените с по-нов модел.

Скарите, захранвани от електрическа енергия, имат доста опростена конструкция. Независимо от различията в дизайна при някои модели, те имат сходно техническо изпълнени. Състоят се от една или две нагряващи се плочи (обикновено с незалепващо покритие), под които са монтирани нагревателите. Тези детайли са интегрирани в термоустойчив корпус, по възможност такъв, който предотвратява отделянето на топлина във въздуха.

Добрите модели като електрическата скара Crown имат термостат за регулиране на нагряването. Терморегулаторът ви позволява да печете различни видове храна на подходящата температура. Това ви позволява да постигате желаното съвършенство, когато приготвяте любимите ястия на своите близки и приятели.

Управлението на модела, който ви предлагаме е максимално опростено, което е валидно за всички битови скари. Термостат и On/Off бутон са напълно достатъчни за всеки добър майстор на барбекюто. Видът на плочите е от съществено значение. Тук имаме комбинирана повърхност от оребрен и гладък участък. Гладката повърхност е подходяща за печене на зеленчуци, а оребрената – за месни деликатеси.

Мощност и работна температура – защо са важни?

Когато избирате електрически грил, трябва да знаете, че тези два параметъра са от основно значение за бързината и качеството на изпичане на храните. Чудесната ни скара Краун е с мощност 2000W, което е оптималната мощност за всички пълноразмерни скари. 2kW означава минимален разход на електричество, така че не се лишавайте от прясно изпечено барбекю от съображения за икономии.

Друг важен параметър е максималната работна температура. Тук трябва да се съсредоточите върху диапазона 230-240 ° C. Тази топлина ще бъде достатъчна за повечето месни и зеленчукови продукти. Като цяло, ако нямате високоспециализирани задачи, които изискват печене при ниски температури, тогава адекватен температурен диапазон за домашна електрическа скара с незалепващо покритие е 190-230 ° C.