Голяма и мощна лампа против комари Kill Pest

Голяма и мощна лампа против комари Kill Pest

Модел: st794
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 55.00лв. 45.00лв.   -18%
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

С наближаването на лятото все повече хора се сблъскват с проблема с комарите и не само. Досадните насекоми са навсякъде. Ако търсите стабилна защита срещу тях, независимо дали за дома, офиса, търговските помещения, ресторанти, хотели, производствени площи и т.н., този модел е идеален за вас.

Лампата против комари е с големи размери и мощна синя светлина. Тя привлича насекомите, а напрежението ги убива. Моделът е безопасен за домашните животни и хората, разполага със стабилна изолация и може да се ползва на открито и закрито. Голяма лампа против комари не излъчва никакви вредни субстанции, химикали и няма нужда от поддръжка. Единственото, което трябва да направите, е да я включите в електрическата мрежа.

За оптимални резултати я поставете на високо и възможно най-далеч от други източници на светлина, която може да отклони насекомото от лампата. Това е един екологично чист, ефективен, бърз и достъпен начин да се справите с комари, мухи и други летящи насекоми.

Предназначение и основни предимства

 • Мощна и ефективна
 • Голям размер
 • Подходяща за открито и закрито
 • Може да се ползва у дома, офиса, складове, производствени бази и т.н.
 • Лесно почистване
 • Без вредни емисии и консумативи
 • Безопасна за хора и домашни любимци

Характеристики:

 • Лампи луминесцентни 2х15W / 2 х 10W
 • Обхват 50-60 м2
 • Захранване 220V

Комарите, мухите и другите жилещи и кръвосмучещи насекоми са вероятно единственият недостатък на любимото на всички ни лято. С мощната лампа против комари Kill Pest, този проблем няма да ви тревожи. Предвид големия обхват на действие, това ефективно средство за борба с насекомите може да се използва не само в домашни условия, но и в големи търговски и обществени помещения.

Максимална безопасност на достъпна цена

Ние ви предлагаме голямата функционална лампа против комари на съвсем разумна цена. Предвид факта, че това е напълно окомплектован продукт, който не се нуждае от допълнителни консумативи за своята работа, цената му е наистина максимално изгодна. С еднократна малка инвестиция, вие получавате висококачествен уред с минимален разход на електрическа енергия. Това приспособление е със сигурност едно от най-изгодните средства за борба с насекомите.

Пълна безопасност

Голяма част от пестицидите и химикалите, използвани за прогонване и унищожаване на летящите насекоми са или опасни за здравето или отделят неприятна миризма. Както болшинството лампи против комари, така и мощният модел Kill Pest не отделя вредни токсични емисии в атмосферата. Той е отличното решение за борба с вредителите в затворени помещения, но може с огромен успех да се използва и на открито.

Благодарение на това, че е напълно безопасна, голямата електрическа лампа против комари и други летящи насекоми е единственото решение за помещения, в които пребивават малки деца, домашни любимци и болни възрастни хора. Именно тези групи потърпевши се нуждаят най-силно от ефективна и безопасна защита срещу кръвосмучещите и жилещи насекоми, затова уредът е особено подходящ за жилища, детски градини, болници и специализирани клиники.

Възможност за работа на открито

Най-големият проблем с комарите е именно на открито, като техните набези са способни да осуетят приятното време, прекарано сред природата. Огромно предимство на електрическите лампи против комари е възможността за работа на открито. Можете да вземете уреда със себе си на вилата или на къмпинг, за да избегнете неприятните срещи с опасните и крайно неприятни насекоми. Благодарение на него, приятните вечери на верандата или в двора на вилата са не само възможни, но и гарантирано спокойни.

Защо е задължително да разполагате с този уред?

Мощната и голяма електрическа лампа е защитно средство, необходимо на всеки дом, търговско помещение, заведение за приготвяне и сервиране на храна и болнично заведение. Тя има капацитет да предпази от нашествието на насекомите един солиден периметър, при това без да излъчва вредни емисии и застрашава живота и здравето на хора и домашни животни. Вече можете бързо, лесно и без никакъв риск да окажете сериозен отпор на насекомите, пренасящи опасни болести и зарази.