Без бели с неразливаща се купа за хранене GYRO BOWL

Без бели с неразливаща се купа за хранене GYRO BOWL

Модел: ST549
Наличност: Разпродадено
  • 11.50лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване
  • Материал: пластмаса
  • Размери:17.5 * 7.5 см

За болшинството майки приучаването на детето на самостоятелност е истинско предизвикателство. Поради некоординираните движения на децата в най-ранна възраст, храната често се изсипва от купичката. Предлагаме ви възможност да сложите край на бъркотиите и безпорядъка с неразливащата се купа за хранене GYRO BOWL.

Уникален дизайн

Купата за хранене има специално проектиран дизайн, който гарантира, че зърнени закуски, каши и супи ще останат в съда, а няма да се разлеят по пода и килимите. Дизайнът е разработен на базата на жироскопа. Жироскопът е известен с голямата си ъглова скорост, с която се върти около оста си. Той е широко използван в авиацията и навигацията на плавателни съдове.

Благодарение на мултикомпонентната си структура, GYRO BOWL противодейства на гравитацията. Самата форма и дизайн на изделието ще го превърнат в интересна игра за най-малките. Майките знаят, че децата се хранят по-добре, когато паралелно с храненето си играят и се забавляват.

Под какъвто и наклон да бъде поставен този фантастичен съд за хранене, вътрешната купа, тази, в която се намира храната, запазва пълно хоризонтално положение. Когато е празна и е време за игра, купата може да се завърта на 360 градуса около оста си. Този интересен феномен определено ще бъде атракция за най-малките.

Идеално решение за дома и при пътуване

Купата-жироскоп задължително трябва да стане част от арсенала ви с аксесоари за хранене. Тя не само ще ви спести бъркотията, но и ще ви позволи да създадете важни навици на детето си – самостоятелното хранене трябва да започне около първата годинка на детето. С помощта на това чудесно приспособление можете да оставите любимото същество насаме с неговия обяд или следобедна закуска.

Когато пътувате и се налага да вземете със себе си съвсем малко багаж, от какво бихте се отказали – от купичка за хранене или от играчка? За щастие неразливащата се купа GYRO BOWL ви спестява нуждата да правите компромиси. Ротиращата играчка жироскоп ще осигури на малкото човече чудесни мигове на забавления, докато пътува в автомобил или самолет.