Сгъваема шатра 3/3 метра, 25кг, бели крака, телескопична конструкция

Сгъваема шатра 3/3 метра, 25кг, бели крака, телескопична конструкция

Модел: sy555
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 220.00лв.
Опции

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване
  • Сгъваема шатра тип хармоника
  • Дебело, непромокаемо платнище: Д800
  • Бяла конструкция
  • Тегло на цялата шатра: 25кг

Сгъваемата шатра 3 на 3 метра е най-универсалното решение за частни дворове и заведения на открито. Следователно, тя е и най-търсеният ни модел. Конструкциите тип хармоника имат редица предимства на които ще обърнем по-специално внимание. Шатрата е с регулируема височина, благодарение на телескопичния принцип на сгъване и разгъване на краката. Може да се поръча в няколко цвята на платнището: бял, червен, син и зелен.

Особености на шатрите, които трябва да познавате

Градинските шатри 3 на 3 се предлагат в невероятно разнообразие по отношение на типа на конструкцията и особености на дизайна. Всъщност, общото между повечето продукти е само размерът, който предлага простор и възможност да се подслонят голям брой хора. Всеки купувач, който за първи път купува тента, може да се затрудни в избора, затова трябва да обърнете внимание на редица ключови фактори, които играят решаваща роля при покупката.

Общоприетото схващане, че почивките сред природата трябва да преминат в спартански условия е стереотип, на който робуват все по-малко хора. Когато си почиват на вилата или са на къмпинг, модерните летовници се стремят да си осигурят необходимите комфортни условия. Шатрата има за цел да пази не само от жаркото слънце, но и от дъжд. Тя осигурява максимум положителни емоции през времето прекарано на открито.

Конструкцията на нашата шатра 3 х 3м е подходяща не само за двора на лятната ви вила или семейна къща. Благодарение на лесно разгъващия се дизайн, можете да я вземете със себе си, когато отивате на къмпинг или на излет сред природата. Голямата ѝ вместимост ви позволява да посрещате гости и да се отдадете на приятни мигове с приятели, без да се налага да си разваляте удоволствието, заради внезапно бликналия летен дъжд.

Сред основните характеристики на шатрата, на които следва да обърнете специално внимание, са типът на конструкцията и материалът на покривалото. Нашият модел е оборудван с дебело непромокаемо платнище D800, което можете да изберете в цвят, който ви харесва или подхожда най-много на екстериора на дворното пространство.

Конструкцията на сгъващата се градинска шатра 3х3м е изработена от здрава и устойчива на корозия стоманена сплав. Въпреки внушителните си размери, шатрата тежи само 25кг заедно с платнището, благодарение на кухата тръбна структура на рамката. Ниското тегло улеснява транспортирането на тентата и позиционирането ѝ на различни места.

За да се постигне атрактивна визия и да се защити металът от влиянията на околната среда, носещата метална рамка има антикорозионно покритие в бял цвят. Бялото се комбинира чудесно с всички цветове на платнището – бял, син, червен или зелен. В същото време, бивакът ви ще се забелязва отдалече, а и дворът на вилата ви ще се сдобие с прекрасна временна беседка.

Доколко важен е размерът?

Размерът е определящ, когато се купува сгъваема шатра. Той се избира на база наличното пространство и начин на използване. За подслоняване на голям брой гости, квадратните конструкции с широчина на страничните части от 3 метра са най-доброто решение.

В тях могат да се настанят над 10 човека около маса със столове или на пейки. С добавяне на брезентови страници, шатрата осигурява максимална защита както от вятър, така и от дъжд. Страничните покривала защитават също от неприятните насекоми и създават уединение, от което много хора се нуждаят.

Допълнителни свойства на шатрите

Шатрата, която ви предлагаме, е с внушителен размер, което ви позволява да я използвате и като гараж, когато сте на вилата или си почивате сред природата. Сенникът ще защити боята на  автомобила ви от жаркото слънце и ще поддържа допустимите температури в салона. Градушките, които са характерни за летния сезон, също са сериозна опасност, от която тентата отново ви спасява.

Ако изберете класическата бяла шатра, ще можете да обособите приятно за клиентите си кътче. С такива навеси често се обособяват търговски пространства и места за хранене. Белият цвят на рамката и покривалото се забелязват от значително разстояние. Всеки далновиден търговец знае, че първо трябва да привлече погледа на клиента, а след това да го спечели с предлаганите стоки или услуги.

Декорация на дворното пространство – една чудесна допълнителна функция на модерната шатра хармоника. Построяването на класическа дървена беседка или сглобяемо съоръжение от нов тип е не винаги възможно и желано от собствениците. Тентата е по-удобният и по-евтин вариант, защото може лесно да се разглоби и съхрани правилно през есента и зимата.

Дизайнерски особености на шатрата

Материалът, от който е изработена една такава тента зависи изцяло от нейното предназначение. Функцията на покрив се изпълнява от устойчива на износване PVC мембрана или брезент с влагоустойчива импрегнация. Такива тъкани гарантирано ще предпазят хората, намиращи се вътре дори от силен дъжд.

Скелетът на съоръжението е обикновено изработен от високоякостна стомана, чиято повърхност е защитена чрез цинково покритие – в нашия случай в бяло. Рамката е в състояние да издържи впечатляващи натоварвания, проектирана за изключително дълъг експлоатационен живот. При нужда, покритието (боята) може да се подновява периодично, за да се съхрани здравината на метала.

Дизайнът на градинската шатра тип хармоника е един от най-разпространените в последните години. Нейната популярност се дължи на бързината и лекотата на сглобяване на тентата. Благодарение на разтегателния дизайн, можете да изградите навеса в рамките на 5 до 7 минути. През лятото, когато слънцето и дъждът се редуват непрекъснато, това свойство е изключително важно.

Полуготовата сглобка на градинските шатри хармоника позволява монтажът да се извърши от двама човека, а при по-голям опит – дори от един човек. Регулируемата височина на тентата се дължи на телескопичните крака на рамката. Възможността за индивидуален избор на височината е много важна. Така всеки ползвател може да се съобрази с наличието на клони и други архитектурни детайли на пространството.

В основата на краката са заварени „лапи”, които дават повече стабилност на вашата сгъваема шатра тип хармоника. Тази по-широка основа има отвори, които позволяват навесът да се монтира трайно към основата посредством болт или друга система за укрепване. Този вид стационарен монтаж дава на шатрата желаната стабилност при големи пориви на вятъра.

Силно препоръчваме да монтирате по този начин сгъваемата шатра тип хармоника, закупена на изгодна цена от нашия онлайн магазин. Това ще я направи максимално стабилна и безопасна. Не подценявайте риска от нараняване на хората, намиращи се под тентата в подобни ситуации. Дори времето да е тихо и слънчево, никога не знаете дали внезапно няма да задуха ураганен вятър.

Предимства на модела

В каталога ни ще откриете отличен избор от сгъваеми шатри тип хармоника, подходящи за различни по площ дворове и с различна вместимост. Моделите с големина 3 х 3 метра намират широко приложение сред любителите на отдиха на открито и търговците. Те се монтират за по-малко от 5 минути и се прибират със същата бързина.

Въпреки внушителния им размер, този вид шатри сгъваеми заемат минимално място при транспортиране и съхранение. Регулируемата им височина, както и изборът от цветове на платнището, позволяват на всеки купувач да получи идеалното персонално решение, отговарящо на неговия вкус и нужди. Необходимо е да маркирате желания цвят на покривалото, когато поръчвате съоръжението.