Шатра 3 х 3 метра, тип хармоника, 20 кг., непромокаемо платнище

Шатра 3 х 3 метра, тип хармоника, 20 кг., непромокаемо платнище

Модел: st896
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 200.00лв. 139.00лв.   -31%
Опции

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Сгъваема шатра тип хармоника

  • Телескопични крака
  • Метална конструкция: 20кг
  • Планище: Непромокаемо
  • Цвят на платнище: Бял/ Син/ Зелен/ Червен
  • Височина на върха: 2.7 метра

Предлагаме ви голяма и просторна градинска шатра 3 х 3 метра, която ще ви осигури сянка и защита от летните дъждове. Това е сгъваем модел тип хармоника, който лесно и бързо ще привеждате в готово за използване състояние. Здравата метална конструкция е устойчива на силни ветрове – теглото на тентата е 20кг. Може да се поръча в няколко цвята на платнището: син, червен, зелен и бял.

Защо шатрата е чудесен градински аксесоар?

Нашата колекция от шатри 3 на 3 метра ви предлага съвсем нов тип изживяване на открито. Благодарение на нейното присъствие, дворът може да се окаже мястото, на което прекарвате най-много време през лятото. Шатрите се използват отдавна като заслон в заведения за хранене на открито и от улични търговци.

Употребата им от частни лица обаче бележи завиден напредък. Много от собствениците на къщи и вили разбраха, че е по-изгодно да се закупи тента, отколкото да се строи масивно съоръжение от типа на беседките. Беседката печели почитатели с кокетната си визия, но тя се изгражда бавно с не малък разход на финансови средства.

С покупката на тента с голям размер, вече можете да планирате всякакви събития – семейни сбирки и по-официални тържества, без да се интересувате от прогнозата за времето. Лесно разгъващата се конструкция ви позволява да действате спонтанно, когато се наложи. Ако не сте планирали предварително използването на шатрата, винаги можете да я извадите от помещението, където я съхранявате и да я разгънете.

Голямата шатра 3 на 3 метра ще промени изцяло облика на дворното ви пространство. Независимо дали става въпрос за частен двор или за градината на кафене и ресторант, самото място ще придобие по-привлекателен облик. В летните жеги всеки ще пожелае да се скрие под плътната ѝ сянка, а по време на дъжд, ще имате сигурно убежище.

Регулируема височина

Навесът се състои от стабилна метална конструкция и влагонепроницаемо платнище. Краката са проектирани на телескопичен принцип, което ви позволява да регулирате височината. Максималната височина, която можете да постигнете е 2.7м в най-високата точка. Регулирането на нивото чрез повдигане или сваляне на краката може да се направи от един човек поетапно.

Избраната височина се фиксира чрез специални стопери, което не позволява на голямата и здрава шатра да се смъкне, докато под купола ѝ има хора. В основата на всеки от четирите крака има малка планка. Планките не позволяват на краката да се забият в земята и да повредят тревните площи, нито пък външната облицовка.

Кое определя качеството на градинските шатри?

Материалите и изработката са факторите, които определят дали шатрата, която искате да купите е с добро качество. Моделът, който ви предлагаме отговаря на най-високите критерии за здравина и дълготрайност. Конструкцията е направена от алуминиеви сплави и стомана. По този начин рамката е подложена на най-малко корозия и окисляване, за разлика от по-евтините аналози.

Ако искате да закупите качествена градинска шатра 3 х 3м на ниска цена, заложете смело на варианта хармоника. Моделите с метална конструкция са много по-евтини от дървените беседки. Те същевременно са устойчиви на всякакви атмосферни въздействия, включително на силен вятър. Не е нужно да събирате тентата, когато не я използвате.

Цената на този тип продукти се определя от устойчивостта на синтетичната тъкан, използвана като платнище. Нашата шатра 3 х 3м е окомплектована с влагоустойчиво покритие. Висококачествената материя ще издържи дълго, изложена на жаркото слънце, без цветовете ѝ да избледнеят. Самата материя има изключителна устойчивост на натоварване. Може да издържи напора на проливни дъждове и градушки.

Не на последно място е възможността за избор на цвят. Цветът на покривалото ще ви позволи да постигнете желания синхрон с екстериора. Естетиката никога не бива да остава на заден план, когато си търсите хубава градинска шатра 3 х 3 на по-ниска цена. Това е преносимо съоръжение, което можете да вземете със себе си, отивайки на почивка.