Колан електростимулатор за коремните мускули Six Pack EMS

Колан електростимулатор за коремните мускули Six Pack EMS

Модел: sz0598
Наличност: Разпродадено
  • 15.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Електроимпулсен колан за оформяне и стягане на мускулатурата

Захранване ААА батерии - 2 броя / не са в комплекта

Режими на работа 6 броя

Време на работа: 12 минути

В комплекта ще намерите подложка, която трябва да се прикрепи към тялото и на нея да се постави програматора, за да може да започне да функционира колана!

SixPack EMS е революционна разработка, предназначена за хората, които нямат възможност или желание да прекарват голяма част от времето си във фитнес залата. Това е електростимулиращ колан за оформяне на талията и трениране на коремната мускулатура, с който ще оформите мечтаните плочки, без особени усилия. Устройството се захранва на батерии, което дава възможност за използването му извън дома.

Принцип на работа

Електромагнитният колан за коремни мускули е одобрен от американската асоциация по храните и лекарствата (FDA) като средство за трениране на коремната мускулатура и изгаряне на мазнини. Той е безопасен и удобен, лек и лесно преносим, екологично-съобразен и супер ефективен. Един интелигентен инструмент за трениране на мускулите, без никакво физическо натоварване.

Коланът използва EMS нисък импулс с 10 нива на интензитет. Имате избор на различни програми – упражнения за корем, отслабване, мускулен масаж, отпускане на мускулите. Ефектът може да се забележи след последователна употреба на колана в продължение на 6-8 седмици. Препоръчва се използване един до два пъти на ден в продължение на 12 минути.

Нашият електростимулатор за стягане на мускули съчетава технологията за биоелектрическа магнитна вълна EMS и традиционната китайска акупунктура за тонизиране. Благодарение на двете методики се извършва стягане и укрепване на мускулите, като същевременно се изчистват меридианите и се подобрява циркулацията.

EMS тренажорът е с ергономичен дизайн, проектиран съобразно контурите на корема на човека. Той е подходящ за мъже и жени и позволява фиксиране в удобна позиция спрямо мускулните групи, които се нуждаят от укрепване. Само няколко сесии на ден се равняват на около 2000 м бягане, 60 минути коремни преси или 60 минути свободно плуване. Този мускулен тонер може да се включи в дори най-натоварения график.

Регулируем интензитет на въздействие

Електромагнитният електростимулатор предлага 6 различни работни режима и 8 нива на интензитет, така че всеки да избере индивидуално натовареността на своите тренировки. Имате възможност да тренирате различни мускулни групи, например: бицепсите, трицепсите, глутеусите и четворните мускули с двете допълнителни подложки.

Подложките са леки и тънки, удобни за използване у дома. Те също така могат да се носят и под дрехите, без да пречат на движенията и да се забелязват. Това ви позволява да „тренирате”, докато се разхождате, пазарувате или извършвате друг вид дейност. Безжичната работа на устройството ви го гарантира. Осигурен е USB порт за по-стабилно и дълготрайно захранване.

Напълно безопасна употреба

Революционният електростимулатор за коремни мускули осигурява стимулация чрез микротокове, които са напълно безопасни за здравето на всеки ползвател. Освен това, токопроводящата подложка е изработена от усъвършенстван PU материал, който е рециклируем, щадящ околната среда и не дразни кожата.

За да се насладите максимално на работата на електроимпулсния тренажор, е желателно да се придържате към инструкциите, предоставени от производителя. Процедурите следва да са в рамките на 12 минути – един или два пъти дневно. Не се препоръчва използването на електростимулатора веднага след хранене. Препоръчително е са изминали поне 30-40 минути от последното хранене.

Тук в онлайн магазин Giga.bg ви предлагаме коремния електростимулатор на едни от най-ниските цени в страната. Той ви позволява да изваете перфектно тяло, без тежки физически тренировки и разход на време.

Уредът не е подходящ за бременни жени и хора с имплантирани електронни устройства за коригиране на сърдечния ритъм!