Фенер с магнитен корпус, 33 лед диода, кука

Фенер с магнитен корпус, 33 лед диода, кука

Модел: sz0582
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 9.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване
  • Работна магнитна лампа с лед диоди
  • Кука за окачване
  • Магнитен корпус
  • Захранване: батерии 3 броя - АА / не са включени
  • Размер на фенера: 22 х 4,5 см.

Предлагаме ви мултифункционален фенер с магнитен корпус, оборудван с кука за удобна работа, без придържане с ръце. Този ръчен осветител е снабден с 33 светодиодни крушки, излъчващи ярка бяла светлина. Приложението му е неограничено, предвид изцяло безкабелното захранване. Удобен за ремонти по автомобила, къмпинги и ловно-риболовни експедиции.

Регулируема ос за прецизно насочване на светлината

Магнитната работна лампа има подвижна ос, която ви позволява да я регулирате в 8 различни позиции. По този начин на ползвателя ще бъде лесно да регулира прецизно светлинния лъч, избирайки най-точната посока на осветяване. Ако я използвате нощем и в трудно достъпни, зле осветени участъци, тази опция е изключително полезна.

Имате два източника на светлина. Те са позиционирани в горната и по цялата странична част на корпуса. По този начин уредът може да се използва и като фенер (с насочен светлинен лъч), и като лампа – осветявайки едно значително пространство. И двата режима на светене са много полезни при извършване на различни дейности. Те ви спестяват нуждата да купувате два отделни преносими осветителя.

Изцяло безкабелна работа + магнитно закрепяне

Магнитно укрепящият се LED фенер залага на изцяло безкабелна работа. Захранва се с 3 броя батерии AA 1.5V, които е необходимо да закупите допълнително. Работата на батерии ви гарантира наличието на силна светлина във всякакви условия – при прекъсване на електричеството, на открито, и на места, където липсва електрическо захранване.

Ниската консумация на електроенергия е характерна за светодиодната технология. Това означава, че смяната на батериите ще се извършва на по-големи времеви интервали. В същото време животът на светодиодите е 100 000 работни часа. На практика, вие купувате осветителен уред, който ще свети в продължение на дълги години.

Магнитната основа и куката в горната част на корпуса ви осигуряват удобно използване при различни операции. Моделът е устойчив на влиянията на околната среда и може да се използва както при екстремно високи и ниски температури, така и по време на валежи на открито.