Самозалепващи тапетни пана 3D Пачуърк C62, 70*77см

Самозалепващи тапетни пана 3D Пачуърк C62, 70*77см

Модел: sz913
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 6.00лв. 3.50лв.   -42%

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Самозалепващи 3д тапети

  • Размери: 70 х 77см
  • Цвят: Шарен
  • Релефен тапет
  • Дървесни мотиви
  • Две пана покриват: 1.078 кв.м

Когато се прави ремонт, независимо дали основен или козметичен, декорацията на стените не може да бъде избегната. Понякога това е скъп, бавен и мръсен процес, който все повече собственици на жилища решават да си спестят. Вместо това те избират една по-евтина и лесна за реализиране алтернатива – покриване на стените със самозалепващи пана.

Именно такова решение ви предлага и нашият магазин под формата на самозалепващи тапетни пана 3D Пачуърк C62. Паната са с размери 70x77см, така че с две от тези плоскости ще покриете площ от 1.078 кв.м. Моделът има приятен релеф и мека текстура, което не затруднява почистването на стената. Свежият дървесен принт внася топлина и уют във всяко жилищно и бизнес пространство.

Особености на тепетните пана 3D

Тапетните пана се изработват от разпенен полиетилен (PE пяна), който е основата на декоративното покритие. На повърхността на панела обикновено има защитно покритие от PVC, което отблъсква водата, като не ѝ позволява да проникне в структурата на паното и в стената. По този начин нашите 3д самозалепващи панели за стена могат да се разглеждат като влагоустойчива стенна облицовка.

Тапетното пано дължи плътността си на процеса на разпенване на полиетилена. При различните 3Д тапети дебелината варира от 3 до 6 мм и колкото по-плътно е стенното покритие, толкова по-добри са неговите топло и шумоизолационни свойства. Тук имаме най-малко три функции в един евтин продукт: влагозащита, топлоизолация и декоративен ефект.

Важна част от състава на декоративните 3D самозалепващи пана Пачуърк е самозалепващият слой на гърба на всяка плоскост. Благодарение на него инсталирането на паната е изключително лесно – просто премахвате защитната хартия от задната страна на паното и лепите с леко притискане към основата.

Трудно е да си представим по-прост и лесен за работа материал. Няколко движения - и гладката скучна стена ще изглежда като тухлен зид, облицована с камък, с плочки или, както е в конкретния случай, покрита с дъски. Този вид обемни композиции от геометрични форми могат да превърнат всяка стая в шедьовър на абстрактното изкуство.

Богат избор от декоративни покрития

3D тапетите са отлично представени в продуктовия ни каталог, където всеки може да се запознае с невероятното разнообразие от декоративни дизайни. Едва ли има стенна облицовка, която да не може да се пресъздаде от този евтин и удобен за използване материал. Паната, представени тук, са чудесна имитация на стена, покрита с разноцветни дъски.

Този декоративен принт внася уют и топлина във всяко жилищно и бизнес пространство. Много добро решение за хол, кухня и дори спалня, а в къщите може да се използва за облицовка на стените в механа. Принтът е подходящ за салоните на кафенета и ресторанти, където ще създаде по-комфортна и задушевна атмосфера.

Самозалепващите PVC панели могат да се комбинират идеално с други материали. Принтът, имитация на дъска, изглежда добре както до чиста бяла стена, така и до други декоративни облицовки – естествени и имитации. Камък, тухла или плочки, всеки материал може да се впише добре в тази интериорна схема, стига да се обмисли много внимателно.

Този модел самозалепващо пано за стена е идеално решение за зониране на големи затворени пространства. Покривайки с него стената в определен участък от стаята, ще можете да обособите специален функционален кът, например зоната с меката мебел в хола или пространството в спалнята, където е позиционирано леглото.

Идеално решение за нискобюджетни проекти

Стартирането на основен ремонт е свързано не само с голям разход на средства, но и с огромен стрес, затова много хора го отлагат, примирявайки с неприветливата домашна среда. Ние ви даваме възможност да трансформирате напълно облика на най-силно нуждаещото се помещение. С малък брой самозалепващи пана за кухня ще създадете приятна и комфортна среда в кухненското пространство.

Цената на един модул е почти символична, особено като се има предвид, че само две от тези плоскости покриват повече от 1 квадрат от стената. Това показва, че ако решите да реновирате кухнята или друга стая в дома си с 3D самозалепващи панели, не се налага да харчите големи суми пари. Освен това, за полагането на въпросното покритие не ви е нужна намесата на професионалист, което допълнително пести средства и време.

Декорирането със самозалепващи панели не замърсява жилището по никакъв начин. Не се налага пробиване на отвори в стената, нито пък използване на циментови разтвори и лепила. Полагането на декоративния тапетен панел не е свързано с шум и използване на специални инструменти. Стаята може да се използва веднага след края на операцията, тъй като материалът не отделя никаква миризма.