Пана за тавани и стени E11, 70 х 70см, самозалепващи

Пана за тавани и стени E11, 70 х 70см, самозалепващи

Модел: ta052
Наличност: Разпродадено
  • 5.50лв. 3.20лв.   -42%

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване
  • Тапети от пяна и PVC
  • Размер на паното: 70 х 70см
  • Самозалепващи тапети
  • Материал: PE пяна
  • Водоустойчиви: Да

Паната имат собствено лепило, но препоръчваме да бъдат подсилени и с допълнително!

С помощта на нашите самозалепващи тапети за таван можете да скриете различни дефекти не само по тавана, но и по стените. Предлагаме ви едно много ефектно бюджетно решение за бърз ремонт и освежаване на интериора. Цената, която сме посочили, е за един брой пано с размери 70 х 70см. С няколко броя от тези панели можете да покриете значителна площ от стените и таваните.

Химичен състав и структурни особености

Таванните плоскости Е11 са изработени от полиетиленова (PE) пяна, а като повърхностен защитен слой е използван PVC финиш. ПЕ пяната е универсален материал, който е всъщност вид термопластичен полимер със затворени клетки. Заради неговия химичен състав и метод на производство, въпросният полимер намира широко приложение в редица индустрии, където се използва за изолация, опаковъчни продукти и др.

Структурата със затворени клетки на материала му придава способност за отлично поглъщане на удари и изолация срещу влага, което го прави идеален за защита на деликатни повърхности, включително стени и тавани. Нашите тапети за таван могат да се използват в помещения с висока влажност, без притеснение от появата на мухъл и плесен по повърхностите.

Допълнителна устойчивост на паната им придава запечатката от PVC, който има безкомпромисни водоотблъскващи свойства. Използвайки тапетите за декориране на таван или стени, можете да бъдете напълно спокойни както за облицовката, така и за основата под тях. Паната няма да позволят на влагата да проникне в мазилката и да я разруши.

Начин да трансформирате интериора изцяло сами

Независимо дали сте мъж или жена, или какъв опит имате в домашните ремонти, с тапетите 3Д вие можете да промените напълно визията на всяка стая в дома си, без да търсите помощта на специалист. Това прави нашия тапет за таван още по-изгоден за бързи домашни ремонти, тъй като, полагайки го самостоятелно, ще спестите една немалка сума пари.

Производителите на този вид облицовки са ги създали специално за проекти тип Направи си сам. За да инсталирате плоскостите на тавана или върху стена, е необходимо само да премахнете защитната хартия от гърба на всяка от тях и да я поставите, като я притиснете плътно от всички страни. Лепилото има силна адхезивна способност, което гарантира трайността на декорацията. В някои случаи е удачно да добавите допълнително лепило.

Паната са супер леки, меки и гъвкави. Могат да се режат и оформят, за да отговарят на формата на основата. Рязането може да се извърши с остър макетен нож или голяма ножица, като това се прави преди премахване на хартията, която покрива лепилния слой. Работата със самозалепващи 3д тапети за таван е не просто лесна, но наистина приятна, а резултатите ще ви изпълнят с гордост и удовлетворение.

Допълнителни ползи от употребата

Освен, че ще скриете някои неравности и петна по тавана и стените, с паната от PE пяна ще създадете едно уютно и стилно пространство. С това обаче не се изчерпват ползите от употребата на този довършителен материал. Както казахме, полиетиленовата пяна се използва като изолация, включително върху стени и тавани.

Накратко, използвайки този модел 3d тапети за таван, вие си гарантирате цял списък от ползи – ще понижите енергийните разходи за отопление и климатизация, с което допълнително ще спестите пари. Материалът изолира добре и шума, което ви дава възможност да си създадете по-комфортна и приятна среда.