Пълначка за суджуци 10 литра професионална електрическа

Пълначка за суджуци 10 литра професионална електрическа

Модел: sv439
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 1,200.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Професионалната пълначка за месо е изключително подходяща за различни производства, при месообработващи цехова и навсякъде, където се приготвят различни месни деликатеси. Моделът е изработен изцяло от неръждаема стомана с високо качество. Вместимостта на контейнера е 10 литра, управлява се с педал, има няколко скорости и 4 фунии с различен размер. Подходяща е за приготвяне на наденици, карначета, суджук и много други месни продукти.

Ползи и предимства от продукта:

 • Висококачествена неръждаема стомана
 • Вместимост 10 литра
 • Различни фунии
 • Електрическо задвижване
 • Подходяща за различни месни деликатеси
 • Управление с педал
 • Избиране на скорост на работа
 • Професионална машина

Закупуването на автоматична пълначка за суджук е разумна инвестиция за всяко новостартиращо производствено предприятие. Предлагаме ви професионална електрическа колбасопълначка с висока производителност и практичен дизайн. Обемът на контейнера ѝ е 10 литра, а корпусът и всички функционални детайли са изработени от неръждаема стомана.

Особености на дизайна

Както повечето професионални пълначки за месо, и нашата машина се отличава с висока производителност и широко приложение в хранително-вкусовата промишленост. Подходяща е за колбасарски цехове с по-малък капацитет на натовареност, а също и за ресторанти и заведения за хранене, предлагащи собствена продукция колбаси.

Тук е представен уред с вертикална позиция на цилиндъра. Пълначките с вертикални цилиндри се смятат за по-ефективни от професионалистите, защото земното притегляне улеснява донякъде работата на буталото. Тоест, за придвижване на каймата към фунията е необходимо по-ниско налягане.

Размерът на буталото позволява да се придвижи равномерно цялото количество заготовка към отвора, без да остават полепнали частици по стените на цилиндъра. Работата с тази електрическа пълначка за месо е не само по-лесна и удобна, но и по-ефективна. Ограничават се загубите на продукция и се улеснява почистването.

Крачно задвижване и няколко скорости на работа

Придвижването на месото към улея се осъществява посредством крачен педал. Това позволява да се освободят напълно ръцете на оператора, така че той да може да действа максимално прецизно, обработвайки готовия продукт. При нужда процесът по запълване на естествените и изкуствени обвивки може да бъде стопиран незабавно с отнемане на напрежението върху педала.

Пълненето на колбаси изисква индивидуален подход към всеки вид месни деликатеси. Някои колбасарски продукти изискват висока скорост на запълване, докато други следва да се пълнят по-бавно. Машината, която ви предлагаме, позволява да се избере най-подходящата от няколко различни скорости, за да се постигне равномерно и качествено изпълване, без риск от скъсване на обвивката.

4 различни приставки – възможност за разнообразно производство

В колбасопроизводството се използват фунии с различен диаметър на улея, за да се произведат колбаси с различна дебелина и вид. Предлаганата от нас професионална пълначка за месо е окомплектована с 4 приставки за пълнене, подходящи както за по-дебели наденици и суджуци, така и за направата на тънки карначета, кренвирши и др.

Наличието на набор от допълнителни приставки прави пълначката подходяща за производители, които целят да предложат на пазара разнообразна продукция. Фуниите са изработени от неръждаема стомана, което ги прави здрави, безопасни и лесни за почистване. Солта и другите съставки в месните заготовки не могат да предизвикат корозия по вътрешните и външните стени на фуниите.

Корпус от неръждаема стомана, пригоден за интензивна употреба

За разлика от домашните ръчни машинки за пълнене на месо, професионалната електрическа пълначка за суджук е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Материалът, използван за производството на професионално кухненско оборудване, определя в голяма степен работния му капацитет и експлоатационен живот.

Ние ви предлагаме висококачествен модел, предназначен за интензивна употреба в хранителната индустрия. Той ви позволява да произвеждате висококачествени колбаси от всякакви видове смеси и във всякакви обвивки - естествени и изкуствени, с минимален разход на време, усилия и труд.

Капацитетът на цилиндъра е 10 литра - напълно достатъчен, за производство на приличен асортимент от месни продукти. Вертикалният дизайн с гумирани крака в основата гарантира стабилно укрепване върху работния плот. Широкият отвор на вертикалната пълначка за месо гарантира лесно и бързо зареждане на суровата маса.

Не на последно място е редно да изтъкнем максимално простото управление на колбасопълначката. Дизайнът на контролния пулт позволява на оператора лесно да избере и настрои желаните работни режими. Имате на разположение два ключа – за пускане и спиране на машината със съответно червен и зелен светлинен индикатор. Наличен е и отделен ключ с потенциометър за избор на скоростта на запълване.

Автоматичната пълначка за суджук се предлага на изгодна цена в нашия онлайн магазин. В случай, че бюджетът ви е ограничен, имате възможност да закупите уреда и на изплащане.