Пълначка хоризонтална за суджук, колбаси, наденица Vanessa 3 kg

Пълначка хоризонтална за суджук, колбаси, наденица Vanessa 3 kg

Модел: sy330
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 99.00лв. 79.00лв.   -20%

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Хоризонтална пълначка за месо с капацитет 3 килограма
Основен материал: Неръждаема стомана
Капацитет: 3.0kg / 6 lbs
Аксесоари: 4 пълнещи тръби и 2 G-скоби

Характеристики на продукта:

  • Силиконов печат.
  • G-образни скоби за сигурно и здраво захващане.
  • 4 Различни фунии: 17mm, 21mm, 25mm, 29mm&
  • Гарантирано качество.
  • Качествен материал

Липсват ли ви домашно приготвените суджуци от вашето детство? Можете да си ги приготвите дори днес, като за целта са ви нужни само няколко компонента: старата семейна рецепта, качествено месо и превъзходната пълначка за месо Vanessa. Капацитетът на машинката е 3кг – идеално решение за домашни кулинарни проекти.

Защо ви е нужна месопълначка?

Машинката за пълнене на колбаси е полезен домакински уред, който и днес присъства в много домове. Тя ви дава възможност да създавате собствени месни деликатеси, които са винаги по-добрата алтернатива на продуктите, продавани в търговската мрежа. Не само, че любимите ви наденички, луканки и суджуци ще ви струват по-малко пари, но ще спестите на себе си и семейството си консумацията на вредни изкуствени овкусители, оцветители и консерванти.

Ако инвестирате една скромна сума пари в 3-килограмова пълначка за луканки, ще можете да почерпите приятели, роднини и семейство с най-вкусните деликатеси, каквито не могат да се намерят в нито един магазин. Наличието на такъв уред в домашния арсенал е предпоставка за по-честата му употреба, а това означава, че ще консумирате по-качествена храна.

4 допълнителни накрайника за различни видове колбаси

Пълначката Vanessa 3кг се предлага заедно с четири различни накрайника (фунии), които ви позволяват да регулирате дебелината на колбасите, които приготвяте. Приставките са с диаметър: 17, 21, 25 и 29мм, като размерът им е точно определен за различни видове месни продукти. С тази чудесна машинка можете да правите тънки карначета и дебели, сочни наденички.

Фуниите са изработени от висококачествен полимер, одобрен за употреба в хранително вкусовата промишленост. Могат да влизат в контакт с всички видове месни заготовки, без замърсяване на храната и отделяне на неприятни миризми. В същото време накрайниците са топлоустойчиви и могат да се мият при високи температури, както и да се дезинфектират при нужда.

Корпус от неръждаема стомана

Ванеса е домашна хоризонтална пълначка за суджук, изработена от висок клас неръждаема стомана. Стоманената конструкция гарантира здравината и дългия работен живот на уреда. За разлика от чугунените машинки от миналото, този модел е лек и лесно преносим. Това е важно както за възможностите за използване, така и за начина на съхранение.

Тялото на пълначката, както и цилиндъра за зареждане, са изработени от стомана, отговаряща на високите изисквания за качество и безопасност на кухненското оборудване. Металът не окислява при контакт с киселините, съдържащи се в животинското место, и е напълно устойчив на удар и корозия. Почистването е максимално улеснено от тази характеристика на материала.

Предимства на ръчната месопълначка

Днес на пазара е представено доволно разнообразие от пълначки за суджук. Уредите в продажба се различават не само по материал, дизайн и капацитет на контейнера, но преди всичко по метода на задвижване на буталото. Той може да бъде ръчен или автоматизиран чрез електрическо захранване.

Пълначките на ток са най-доброто възможно решение за професионални нужди, като там дизайнът може да бъде вертикален или хоризонтален. Битовите машинки обаче са в голямата си част ръчно задвижвани, което има редица предимства. На първо място, не е нужно да повишавате сметките си за ток, заради създаването на малко количество домашни сушеници и наденички.

Ръчната машинка е абсолютно безшумна, поради липсата на електромотор. Това ви дава невероятна свобода на действие, избирайки времето на работа с уреда, без да се съобразявате със спящите си близки или със съседите. Безкабелната пълначка за суджуци ви улеснява в избора на място на работа. Можете да я използвате дори на двора на семейната си къща или на вилата без да осигурявате захранване.

Не на последно място, поради липса на електрически компоненти, ръчните машинки са практически вечни - те не се нуждаят от профилактика и смяна на части. При тях няма вероятност за повреда по време на работа, която да прекъсне работния процес. Освен това, ръчното задвижване е по-безопасно, елиминирайки риска от нараняване на пръстите.

Стабилност на дизайна

Хоризонталните пълначки за луканки са доказано по-стабилни, поради разположението им върху работния плот. Машината е позиционирана успоредно на плота, върху който е поставена, което гарантира повече стабилност по време на работа. За да се избегне дори минимално разместване на уреда при употреба, производителят е предвидил фиксиране с две G-образни скоби.

Скобите са с регулируема големина на отвора, така че можете да поставите стабилно вашата пълначка за луканка Vanessa върху плот, маса или друга повърхност, независимо от нейната дебелина. Дървената ръкохватка на манивелата дава допълнителна сигурност и удобство, позволявайки работа дори с мокри или изцапани с мазнина ръце.