Хамак 250 х 120см с мрежа против комари

Хамак 250 х 120см с мрежа против комари

Модел: sz0808
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 45.00лв.
Опции

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Хамак с мрежа с цип против всякакви насекоми

Предлага се в два цвята: зелен и оранжев

Хамакът се прибира в удобна чантичка

Включени 2 броя здрави карабинери за прикрепяне

Товароносимост: 120кг

Имате възможност да закупите чудесен и надежден хамак с комарник, който ще ви осигури максимален комфорт, когато сте на открито. Този тип градински люлки ви позволяват да се почуствате специални. Да си отпочинете в двора на вилата и да се поглезите както заслужавате. Комарите и другите насекоми няма да ви притесняват, в случай че се отдадете на кратка следобедна дрямка.

Висока товароносимост

Вероятни си мислите: Защо да купувам хамака, след като ще могат да го използват единствено децата ми? Нищо подобно! Хамакът, който ви предлагаме е изработен от изключително здрав текстилен материал и оборудван с много здрави и стабилни приставки за окачване – 2бр. здрави карабинери. Товароносимостта на платнището и връзките е 120 кг.

Ако трябва да бъдем точни, теглото, което хамакът може да издържи, зависи изцяло от основата, върху която е монтиран. Няма как да очаквате люлката да издържи голямо натоварване, ако сте я завързали върху конструкция, която не притежава нужната сила. В никакъв случай не окачвайте хамака върху клоните на стари дървета и такива с твърде крехки и тънки клони.

Защита от насекоми

Продуктът, който ви предлагаме, представлява хамак с мрежа против комари. Той е различен от стандартните хамаци с това, че ви спестява нуждата да добавяте мрежеста материя допълнително. Това го прави идеално място за почивка, независимо дали планирате да го използвате в двора на вилата, в семейната си къща или на място, където сте отишли на почивка.

Ниското тегло и удобната чанта за съхранение, с която се предлага, ви позволяват да вземете хамака със себе си, когато отивате на море, на планина или край някоя река. Край водоемите комарите представляват най-сериозен проблем, така че мрежата, с която е оборудван нашия хамак ще се окаже безценна. Комарникът ви спасява, когато сте забравили да вземете със себе си репелент или друга защита от насекоми.

Избор на цвят, съобразно вашите предпочитания

Хамакът се предлага в два цветови варианта – маскировъчно зелен и оранжев. И двата цвята се радват на еднакъв интерес от страна на нашите клиенти. Забелязали сме, че дамите предпочитат по-яркия и свеж оранжев цвят, докато господата избират зеленото. И двата цвята ще се впишат отлично в дворното ви пространство.

Не пропускайте да маркирате предпочитания от вас цвят, когато поръчвате чудесния ни хамак с мрежа. Той е част от чудесната ни колекция приспособления за двор и градина. Като такъв, той е способен не само да ви осигури желания комфорт, но и да повиши естетиката на дворното ви място. Факт е, че дворните пространства, оборудвани с люлки и хамаци изглеждат много по-луксозно и привлекателно.