Прахосмукачка за кола за сухо и мокро почистване

Прахосмукачка за кола за сухо и мокро почистване

Модел: sv450
Наличност: Разпродадено
 • 29.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Характеристики:

 • Захранване 12V
 • Мощност на двигателя 90W
 • Ниво на шум 78dB
 • Материал пластмаса

Покупката на водна прахосмукачка за кола е една разумна инвестиция, която ви спестява разходите за посещение в автомивка. Ние ви предлагаме един универсален модел, който обезпрашава и изпира внимателно тапицерията на седалките, подовите покрития и облицовките на тавана и вратите. Удобен ръчен модел с ниско ниво на шум и изключително изгодна цена.

Принцип на работа и свойства на модела

Предлагаме ви мултифункционална прахосмукачка за кола, която се захранва в запалката на автомобила на 12V при мощност на двигателя 90W. В случай че се планира използването ѝ в сгради и затворени помещения, е нужно да се използва адекватен адаптер на напрежението. В противен случай е застрашен както уредът, така и цялата ел инсталация в обекта.

Прахосмукачката е компактна, лека, безшумна и лесна за използване. Високият и коефициент на полезно действие я прави особено ефективна при премахване на малки прахови частици от тапицерията на автомобила. Наличните накрайници ви позволяват да почиствате дори в най-труднодостъпните места – под и около седалките.

За разлика от конвенционалните прахосмукачки за кола, нашият модел е снабден с приставки за сухо и мокро почистване. Прахосмукачката засмуква въздух през отворите в горния капак, така че можете да перете текстилните калъфи на седалките, както и подовите постелки без страх от повреда. Методът не е подходящ за кожени тапицерии.

Прахосмукачката е изработена от висококачествена ABS пластмаса, устойчива на удар. Тя е лека и лесна за маневриране в интериора на автомобила, като е снабдена и с дълъг маркуч. Дългият маркуч ви позволява да поставите уреда извън превозното средство, докато почиствате. По този начин той няма да ви пречи и се елиминира рискът от преобръщане и разливане на течността в контейнера.

Съществени предимства

Дългият кабел на мултифункционалната прахосмукачка за автомобил осигурява максимално удобство и достъпност до всяка зона на автомобила. Можете да почистите стелките извън колата, както и да обърнете достатъчно внимание на багажника. Това е мястото, което обикновено се нуждае най-много от щателно почистване и дори от изпиране на покритието.

Моделът е с контейнер, вместо с торба, което улеснява премахването на събрания боклук и предотвратява вдишването на големи количества прах.

Предимствата на модела включват:

 • Възможност за сухо и мокро почистване;
 • Почиства прах, по-едри замърсявания, както и разлята течност;
 • Може да се използва за надуване на надуваеми играчки и дюшеци;
 • Дълъг, 3-футов маркуч, който достига до най-отдалечените участъци в салона на автомобила;
 • 4 полезни накрайника;
 • 12V DC захранващ конектор за лесно използване в превозни средства;
 • Удължен кабел - идеален за автомобили, микробуси, RVs и лодки.

Вече не бива да се притеснявате ако децата ви оставят бъркотия в колата след последното пътуване. Нито ако разлеете кафето си или кучето ви покрие седалките с косми. Универсалната перяща прахосмукачка за кола ви позволява да поддържате в отлично състояние семейното возило. С ниската си цена тя е едно достъпно средство да постигнете отлична хигиена.

Невероятно изгодна

Цената на уреда се равнява на максимум 2 посещения в специализиран обект – автомивка. Компактните му размери и ниско тегло ви позволяват да го носите със себе си при всяко пътуване и дори да изчистите салона по време на път на някоя отбивка. Прахосмукачката е отлично решение, когато сте на къмпинг или риболов и се налага да нощувате в превозното средство. Особено полезна е за каравани.

За разлика от професионалната прахосмукачка за пране на коли, моделът, който ви предлагаме е малък и удобен за използване. Лесната смяна на приставките и простият набор от функции ви спестяват излишни главоболия. Абсолютно всеки може да работи с този уред. Не е нужна специална квалификация. Все пак предварителното запознаване с принципа на работа е задължително.

Възползвайте се от невероятната ни цена и поръчайте най-добрата прахосмукачка за кола още сега. Тя ще ви спести средства, създавайки приятна и здравословна атмосфера в личния ви автомобил.