РАЗПРО ДАДЕН Телевизор Crown 32D19AWS, 1366x768 HD Ready, 32", Android, Smart
 • Телевизор Crown 32D19AWS, 1366x768 HD Ready, 32", Android, Smart

Телевизор Crown 32D19AWS, 1366x768 HD Ready, 32", Android, Smart

Код на продукта: sz0599
Разпродадено
Топ продукт – над 210 продажби.
Цена: 365.00 лв.
Марка: Crown

 • Размер на екрана (inch): 32
 • Размер на екрана (см): 81
 • СМАРТ ТВ: Smart TV
 • Резолюция: 1366x768 HD Ready
 • Поддържани формати: AVI, MP3, JPG
 • Wi-Fi: Вграден Вид: LED
 • Цифров тунер: DVB-T/C/S/MPEG4
 • Брой HDMI входа: 3
 • Брой USB входа: 2
 • Електрическа консумация, W: 38
 • Други: USB media player, PVR функция, PC, VGA, SCART
 • Годишна енергийна консумация, kWh: 57
 • Операционна система: Android
 • Гаранционен срок: 24 месеца

Смарт телевизорът Crown 32D19AWS ще ви осигури едно вълнуващо преживяване, независимо дали гледате ефирна телевизия, клипове и филми в мрежата или играете игри. С големия си 32-инчов (81см) LED екран с висока резолюция, той ще ви потопи в атмосферата, излъчвана на екрана. Моделът използва операционна система Android, която познавате добре от ежедневната работа със своя смартфон.

Какво представлява функцията Smart TV и защо трябва да я имате?

Smart TV е функция, показваща, че телевизорът е с вграден достъп до интернет. Тя може да бъде представена също под формата на телевизионен приемник, който е самостоятелна компютърна система, интегрирана в телевизора, позволяваща инсталирането на допълнителни приложения и услуги.

Просто казано, ако използвате компютъра си за гледане на видеоклипове (филми, програми, анимационни филми, видеоклипове) директно от интернет, а телевизора си за гледане на телевизионни програми, тогава Smart TV просто обединява тези две устройства. Smart TV на телевизора Краун 32D19AWS  ще ви позволи не само да гледате телевизионни канали, но и да гледате филмите, програмите, видеоклиповете, които ви интересуват от глобалната мрежа.

Телевизор и интернет в едно

Новите телевизори, които поддържат Smart TV, са насочени предимно към поддържане на развлекателни медии в Internet пространството. Технологията, която активира Smart TV, се прилага в различни устройства: телевизори, цифрови телевизионни приемници, Blu-ray плейъри, игрови конзоли и др.

Тези устройства, сред които е и нашият телевизор Crown 32D19AWS, позволяват на потребителите да търсят видеоклипове, филми, снимки и друго съдържание в мрежата, по локални кабелни телевизионни канали, сателитни телевизионни канали или съхранени на твърдия диск на устройството.

Най-често операционните системи за смарт тв са базирани на Linux, Unix, Android. Разбира се, можете да гледате както видео от интернет, така и телевизия онлайн чрез вашия компютър, но например YouTube, е много по-удобно да се гледа на голям телевизионен екран, отколкото на компютърен монитор.

Кои са предимствата на LED телевизорите?

LED (Light Emitting Diode) означава светлоизлъчващ диод, а в телевизионната технология това съкращение означава екран върху течнокристална матрица (LCD) и подсветка от тези светодиоди. След въвеждането на нов тип подсветка, производителите на телевизори започнаха да заменят "LCD" с "LED" в имената на моделите.

Подсветката влияе върху основни параметри като яркост, цветопредаване, цветова гама, динамичен контраст. Производителите твърдят, че използването на LED подсветка може да увеличи: яркостта, чистотата на изображението и цветова гама. Консумацията на енергия на LED телевизор Краун 32D19AWS е намалена с около 40%. Също така, ЛЕД телевизорите не използват живак, който се използва във флуоресцентни лампи, което оказва влияние върху околната среда.

Напишете отзив
Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!