Самозалепващо алуминиево кухненско фолио AK03S, 3 метра х 60см

Самозалепващо алуминиево кухненско фолио AK03S, 3 метра х 60см

Модел: sz0672
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 19.00лв. 12.00лв.   -37%
Опции

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Търсите ли начин да обновите своя кухненски плот или гръб на кухня и същевременно да го предпазите от цапане, горещи съдове и нараняване ?
Това премиум алуминиево фолио с много приложения е идеалното решение за вас !
Направете вашата кухня по-приятно, по-удобно и по-здравословно място !
Придава стилна визия на домът ви, цветът му идеално се вписва във всеки интериор без да се натрапва.

Приложение:

 • Отделяте кухненския плот и стените си от упорити петна и мазнини
 • Запазвате вашите чекмеджета шкафове и рафтове от прах и мръсотия
 • Улеснява почистването на всички гладки повърхности
 • За да подредите електрическите си уреди със стилен самозалепващ се алуминиев слой

Предимства:

 • Водоустойчиво
 • Лесно за използване
 • Устойчиво на топлина
 • Направено от висококачествен материал
 • Стилна визия
 • Предпазва повърхността от нараняване

Начин на употреба:

 • Почистете добре повърхността, която желаете да покриете с фолиото. Отлепете внимателно предпазната лепенка от единия край.
 • Внимателно поставете върху желаната повърхност и притискайте леко, за да избегнете появата на въздушни мехурчета.
 • Ако все пак се получат, отлепете без резки движения и залепете отново.

Характеристики:

 • Материал: алуминиево фолио
 • Широчина: 60см
 • Дължина: 3 метра

Предлагаме ви самозалепващо алуминиево фолио с дължина 3 метра и ширина 60см. Ниската му цена и широко приложение в домакинството, ви дават широк диапазон от възможности за използване. Можете да го използвате като декорация, за защита или едновременно за всяка от двете цели. Един бърз и лесен начин да внесете разнообразие в кухненския интериор.

Освежете стените и плота в кухнята, без да викате майстори

Кухнята е помещението, в което най-често се налага да правим ремонти. Специфичните условия – влага, мазнини, пушек и водни пръски, водят до силно замърсяване на стените, а понякога дори до отлепване на керамичната облицовка – плочките. Какво бихте могли да направите, ако не разполагате с нужните средства и време за основен ремонт? Купете си водоустойчиво самозалепващо фолио за кухня.

Самозалепващият филм е разработен така, че да може да се използва от всеки. Дори най-заетите домакини, лишени от сръчност, могат да се справят с поставянето му. Фолиото има гръб със силна адхезия, което му позволява да се свърже лесно с всякакви основи – метал, дърво, керамични плочки, мазилки.

С една ролка самозалепващо термоустойчиво фолио можете да покриете един сериозен участък от гърба на кухнята или плотовете. Ако в интериора на кухнята ви участва така модерният днес декоративен панел, фолиото ви дава възможност да го защитите от по-агресивни въздействия. Бихте могли да го поставите, за да предпазите гърба от пръски мазнина и силно замърсяване.

И понеже кухните в съвременните жилища са обзаведени по различен начин, защитният декоративен филм може да се разкроява в различни големини и форми. За целта ви е нужна само ножица. За финални корекции, след залепяне върху плота /стената, можете да използвате и остър макетен нож. Грешки в лепенето се коригират бързо – просто добавете нова ивица от станиола там, където е нужна корекция.

Добрата новина е, че това самозалепващо се покритие не образува така неприятните въздушни мехурчета при полагане. Няма да се налага да работите бавно и изключително внимателно. Отпада и нуждата да заглаждате залепения участък със шпатула, понеже лицевата част на филма има декоративен релеф, който скрива неравностите.

Тук виждате специално разработено кухненско фолио за стени, а не класическия домакински вариант за покриване на печива и съхранение на храни. Не само самозалепващият се гръб го подсказват, но и по-високата плътност на филма. Вероятността да скъсате тъканта при лепене е минимална. Можете да работите максимално уверено, защото покритието е с изключително достъпна цена.

Идеално решение за наематели

Фолиата за облепяне на интериорни детайли в кухнята са огромно облекчение за наематели. Поставянето на кухненско фолио против петна позволява на обитателите да запазят обзавеждането в отлично състояние и да си спестят усилията и разходите за почистване преди напускане на жилището. На повечето квартиранти се налага да наемат професионална фирма за почистване, за да върнат квартирата във вида, в който им е била предоставена.

За самотни майки, студенти и хора с малко свободно време и финансови средства ще бъде изключително лесно да предпазят мебелите и мазилките от замърсяване, като залепят саморъчно алуминиевото фолио за кухненски плот. Кухненските плотове се изработват най-често от ПДЧ – материал, който е наложително да бъде допълнително защитен от влага и горещи предмети.

Облицовъчното фолио за кухня е нискобюджетен продукт, който същевременно може да освежи интериора и да скрие амортизираното обзавеждане. Ниският наем често принуждава хората да наемат занемарени и зле обзаведени апартаменти. С помощта на тази чудесна разработка, ще можете да се радвате на по-стилен и модерен кухненски интериор.

Не само защитна, но и декоративна функция

Уверяваме ви, че няма да сгрешите ако заложите на самозалепващо фолио за гръб на кухня. Скъпите декоративни пана не са по джоба на всяко домакинство, а и нека си признаем – декоративните принтове омръзват бързо. Фолиото има неутрална декоративна текстура, с която внася модерна нотка в помещението, комбинирайки се чудесно с всеки стил в обзавеждането.

Сребро с огледален ефект. Това представлява визията на декоративното фолио за кухненски гръб. Тази бляскава и ефирна текстура присъства в модернистичния интериорен дизайн. Много хора плащат огромни суми за материали, които могат да я пресъздадат. Вие ще платите някакви левчета за един метър от метализираната лепяща се мембрана.

С лесния за използване декоративен материал ще постигнете няколко съществени ефекта:

 • Кухнята ви ще изглежда по-нова и по-модерна;
 • Огледалната повърхност ще създава усещане за по-голямо от наличното пространство;
 • Свойството на фолиото да пречупва и отразява светлината ще направи помещението по-светло и уютно;
 • Ще постигнете идеално ниво на хигиена, защото филмът се почиства изключително лесно.

Поставяйки предпазно термо фолио за гръб на кухня ще сведете основното почистване до една-две процедури месечно, а може би и по-малко. За разлика от керамичните плочки, фолиото не позволява на водните капки да изсъхнат, оставяйки упорити варовикови петна. Пръските мазнина при готвене също се премахват с невероятна лекота. Край на усиленото търкане и на агресивните почистващи препарати.

Висока температуроустойчивост и пожаробезопасност

Вместо да сменяте плота на всеки няколко години или да се ограничавате в неговото използване, защо да не улесните живота си с термоустойчиво фолио за кухненски плот. Върху него ще можете да поставяте горещи съдове, без никакви притеснения, като по този начин ще направите домакинската си работа по-лесна и удобна.

Фолиата на алуминиева основа са 100% незапалим материал. Можете дори да скриете излющената боя на кухненската печка, без страх, че покритието ще изгори. Спокойно можете да го използвате в непосредствена близост до дюзите на газови котлони. Дори директни пламъци не могат да запалят металния филм и да предизвикат пожар.

Мазилките обаче поддържат горенето, затова, ако нямате керамична стенна облицовка зад печката, поставете декоративното алуминиево фолио за стена. С него ще обезопасите съответния участък, а по този начин и цялото си жилище и дори цялата жилищна сграда. Никога не подценявайте изискванията за пожаробезопасност. В кухнята те трябва да се спазват най-отговорно.

Универсалното самозалепващо алуминиево фолио за гръб на кухня/ плот е водоустойчиво и термоустойчиво. То ще защити еднакво ефективно стените - зоната зад мивката от влагата и участъка зад печката от пожар. Същевременно с него ще постигнете високи нива на естетика, без да се налага да правите скъпи, сложни и мръсни ремонти.

Ниската цена ви позволява да закупите няколко ролки самозалепващо алуминиево фолио за кухня и да защитите всички елементи на интериора, които биха могли да бъдат повредени, нацапани или запалени по невнимание. Освен това, за разлика от обикновените PVC тапети, самозалепващият се филм е много по-устойчив на химични и механични въздействия.

Съвети за правилна инсталация

В случай че нямате опит с поставянето на самолепящи се фолия и искате да опитате с термо фолио за кухненски плот, трябва да обърнете внимание на някои съществени аспекти на операцията. На първо място е важно да прецените какво количество от покритието ще ви е нужно. Обикновено една ролка е напълно достатъчна. За облицовка на няколко работни повърхности и стени обаче, ще ви е нужно по-голямо количество.

Имайте предвид, че фолиото е стандартно оразмерено – 60см ширина х 3м обща дължина. Можете да полагате филма по дължина и ширина, в зависимост от размера на основата, която ще покривате. Декоративният релеф ви позволява да съединявате фолиото при нужда, без да се стараете да следвате посоката на шарките.

Преди да монтирате алуминиево самозалепващо фолио за кухня, го изпънете предварително върху повърхността, която ще покриете. Това ще ви позволи да го разкроите и изрежете правилно. След това трябва да почистите добре и обезмаслете повърхността и да избършете до сухо. На следващия етап отстранете защитната хартия от лепящия слой и залепете фолиото върху повърхността. Правилно поставеното покритие няма да се отлепи или да се нагъне по краищата.

Не е нужно да чакате лепилото да изсъхне. Можете да пристъпите незабавно към използване на кухненските уреди и обзавеждане. Почистването е желателно да се прави с влажна кърпа, когато е налице силно замърсяване. В останалите случаи можете просто да забършете водата, мазнините и остатъците от парата с чиста домакинска хартия.

Фолиата ви позволяват да чистите без препарати. Те са идеално решение за домакини, страдащи от алергия към повечето почистващи продукти, както и за жилища, в които се отглеждат малки деца и домашни любимци. Алуминиевото самозалепващо фолио за кухненски плот ви позволява да приложите на практика своята концепция за екологично чист начин на живот.

2в1 функция – защита и естетика

С минимален разход на усилия и финансови средства ще постигнете два ключови ефекта – защита на стените / плотовете и естетика. Нашето термоустойчиво залепващо алуминиево фолио за стена е с приятна текстура и елегантна визия. Обикновено се налага да избираме между визия и практичност, но тук този избор отпада.

Използването на лепящо алуминиево фолио в никакъв случай не е компромис, а разумно решение. То ще удължи живота на кухненските ви уреди и мебели, като ги защити от захабяване и механични повреди. В никакъв случай обаче, защитното покритие няма да се отрази негативно на облика на помещението – напротив.

Декоративното фолио за кухненски плотове е съвместимо с всички материали. Желателно е единствено основата, върху която ще го поставите да бъде идеално гладка и чиста, за да се постигне максимално свързване на двата материала. Премахването му е също толкова лесно и бързо, колкото и залепянето. Когато този стил ви омръзне, можете лесно да смените декора.

Струва си да инвестирате една скромна сума в предпазно фолио за стена. То ще ви помогне да запазите жилището си чисто и приветливо и ще елиминира нуждата от чести ремонти. Облицовката може да се използва също в помещения, които се отопляват на твърдо гориво. Тя би могла да послужи като термо бариера между отоплителния уред и стената зад него.