Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит rose-gold 7 части

Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит rose-gold 7 части

Модел: ta277
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
  • 299.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване
Пазарувайте сега с изключително висококачествени съдове за готвене, изработени от гранитни материали, за да получите най-добри резултати.
Размери на продукта:
Дълбока тенджера с размер 24 см - 4,5 литра
Дълбока тенджера с размер 20 см - 2,8 литра
Ниска готварска печка с размер 26 см - 3,5 литра
Тиган Размер 26 см - 2,4 литра
С розови дръжки и стъклен капак, заобиколен от розова неръждаема стомана

Спецификация на продукта:
Готвене на здравословна храна: тъй като се нуждае от малки количества мазнина, независимо дали е от олио или гхи, и не съдържа вредни химикали, като: олово и перфлуорооктанова киселина. (PFOA)
Лесно почистване: Почистването на гранитни съдове не изисква много инструменти за почистване, а по-скоро се почиства с малка гъба.
Разпределение на топлината: Гранитните съдове за готвене могат да разпределят топлината по отличен начин и това помага да се предотврати изгарянето на храната.
Отличава се със своя статут: Гранитните съдове са един от видовете съдове, които не се повреждат, защото имат издръжливост и твърдост, които не се срещат в много други видове съдове, и не ръждясват, тъй като не се чупят, защото е изработена от здрави материали.

Методи за грижа:
Нежно го почиствайте: Важно е да използвате тънка гъба или мека кърпа и да търкате внимателно, за да избегнете повреда или надраскване, и да не използвате остра тел или четка, докато почиствате.
Използване на дървени или пластмасови прибори за изваждане на храната: Също така е необходимо да не използвате метални прибори или лъжици и да ги поставяте вътре, защото ще ги надраскат и повредят.
Правилно съхранение на приборите: След като приключите с използването на гранитните прибори, е много важно да ги съхранявате правилно в килер или подходящо място, а под него да поставите парче плат и да отделите приборите един от друг със сухи, чисти хартиени кърпи.
Избягвайте да го слагате в съдомиялна машина: измиването на ръка е лесен и най-безопасният начин за миене на гранитни съдове, тъй като съдомиялната машина разрушава незалепващото покритие поради излагането на съдовете на високи температури.