Килимче абсорбиращо мръсотии Clean Mat 45 х 70см

Килимче абсорбиращо мръсотии Clean Mat 45 х 70см

Модел: sz0665
Наличност: Разпродадено
  • 24.00лв.

  • Бърза доставка
  • Гарантирано Качество
  • Безплатна Консултация
  • Лесно Пазаруване

Постелка за попиване на мръсотии, която ще погълне всички мръсотии от вашите обувки.

  • Големина на постелката 70/45см
  • Състав:  55% памук и 45% микрофибри
  • Спира всички мръсотии пред дома

Покупката на абсорбиращо килимче ще сложи край на мокрите и кални стъпки в предверието на дома ви. Входът е мястото, което създава основното впечатление за чистотата в едно жилище, затова ви предлагаме лесен начин да го поддържате чист. Вече не е нужно да ходите постоянно с метла и парцал в ръка. Бихте могли просто да предотвратите разнасянето на мръсотията с калните си обувки.

Clean Step Mat – изтривалката, която ще облекчи вашето ежедневие

За повечето домакини, особено за работещите жени, е почти невъзможно да почистват ежедневно своите жилища. Това ги изправя пред избора да се примирят с калта и локвите вода в антрето. На всички тях предлагаме начин да предотвратят силното замърсяване. Така ще постигнат идеална чистота, без да хабят време и сили в ежедневно почистване.

Clean Step Mat е уникална изтривалка, която се различава от всички изтривалки, предлагани на пазара. Тя има невероятна абсорбираща способност, поемайки за секунди калта и снега, заседнали между грайферите на вашите обувки. Не можете да накарате децата си да си почистват обувките, преди да прекрачат прага на дома ви? Няма проблем.

Килимчето с мощни абсорбиращи свойства е идеално решение за всеки дом, особено ако в него живеят малки деца и домашни любимци. Ако ви се струва твърде трудоемко да почиствате лапите на кучето след всяка разходка, то вече няма да се налага да го правите. Стъпвайки на изтривалката, четириногият ви любимец ще се сдобие с чисти и идеално сухи лапи.

Уникална микрофибърна постелка

Нашето мощно абсорбиращо килимче е изработено от специални материали и именно те го правят уникално. Изтривалката е изтъкана от фини микрофибърни влакна с високо качество на всяка нишка. Благодарение на тях структурата на килима ще остане непроменена в продължение на години.

Микрофибърът поема мигновено влагата, полепнала по подметките на вашите обувки. Не е нужно да търкате краката си продължително, за да оставите подовете чисти. Стъпвайки на килимчето, тежестта на тялото ви ще позволи на материята да абсорбира мигновено влагата и калта, полепнали по обувките ви. Килимът се почиства лесно. Може да се пере в пералня машина.