Сгъваема маса 180 х 75, кетъринг, къмпинг

Сгъваема маса 180 х 75, кетъринг, къмпинг

Модел: sv109
Наличност: В наличност
Контакт: 0888 600 224
 • 150.00лв. 109.00лв.   -27%

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Масата е издръжлива и стабилна. Стоманената и прахово боядисана конструкция ще Ви осигури товаримост до 130кг. и дълги години използване без повреди и счупени механизми. Плотът е направен от специален екологичен материал лек полиетилен със защита от слънчеви изгаряния и устойчивост на надраскване, алкали, вода и др. вредни влияния. Почиства се лесно, въпреки леко текстурирания плот, наподобява мрамор и е с почти бял и изключително красив гранитен цвят на плота.

Предимства:

 • Устойчива на висока температура и вредни външни влияния
 • Стабилна конструкция, която гарантира дълги години безпроблемна употреба
 • Лесен за почистване плот в приятен гранитен (почти бял) цвят
 • Сгъваем механизъм за лесното и пренасяне и използване при нужда
 • Осигурява удобството на дома, без значение къде се намирате
 • Направена от екологичен материал
 • Заключване на механизма за допълнителна стабилност
 • Подходяща за всякакви събития и събирания на открито и закрито
 • Спецификации на продукта:
 • Размери на масата: 180x73см.
 • Материал на плота: Екологичен и лек полиетилен с висока плътност (HDPE)
 • Дебелина на плота: 1,75см.
 • Материал на конструкцията: Прахово боядисана стомана
 • Висока товароносимост: До 130кг.
 • Лесно се превръща в удобен за носене куфар

В живота на активните хора има множество ситуации, в които е нужна стабилна и удобна сгъваема маса. Кетъринг моделът, който ви предлагаме, е точно това. С огромна площ на плота от 180 х 75см, масата е идеално туристическо и къмпинг оборудване, но тя може да се окаже безценен реквизит и при организиране на различни мероприятия – градински партита, празнични събития, изложения и дори за търговска дейност на открито.

Основно предимство – сгъваем дизайн

Най-големият плюс на масите за кетъринг и пикник е техният сгъваем дизайн. Предвид солидното функционално пространство на плота, размерите им в разгънато състояние достигат значителни пропорции. Хората, които използват този тип туристически и помощни мебели, се нуждаят от това функционално пространство, но транспортирането им може да се превърне в сериозно предизвикателство.

Разполагайки с удобна сгъваема кетъринг маса, те могат да се възползват от компактните ѝ размери в сгънато състояние. По този начин масата се превръща в компактна и удобна за преместване и съхранение конструкция – плотът се сгъва в средата, подобно на тефтер, така че работната повърхност се намалява наполовина – 90см.

Краката на масата се сгъват и влизат в пространството под плота и по този начин цялата конструкция придобива формата и размера на плосък куфар. Производителят е заложил дори дръжка за максимално лесно пренасяне на кетъринг оборудването. Осигурен е и заключващ механизъм, така че да се избегнат неприятни изненади в процес на пренасяне и съхранение.

Сгъваемият дизайн на нашата къмпинг маса я прави отлично решение за каравани, където малкото пространство трябва да се употреби максимално разумно. По същия начин тя е отличен избор и за пътуващи търговци, които предлагат огромно количество стока в различни населени места. Всъщност, моделът би бил най-полезен на хората на бизнеса, които търсят удобно и компактно решение с голям потенциал в ежедневната си работа.

Екологичен и лек материал на плота

Дизайнът на масата за къмпинг и кетъринг е проектиран основно с идеята тя да бъде максимално здрава и стабилна, но същевременно да се запази нейната лекота. Поради тази причина производителят е подбрал много внимателно материалите, използвани за изработка. Плотът е направен от HDPE – материал, който е малко познат на широката маса, но който заслужава специално внимание.

HDPE (High-Density Polyethylene) в превод означава „полиетилен с висока плътност. Това е универсален термопластичен полимер, направен от етиленови мономери. Той е известен със своята изключителна издръжливост, здравина и гъвкавост, поради което намира приложение в различни индустрии благодарение на многобройните си предимства. Неслучайно се използва все по-често в производството на къмпинг оборудване и конкретно на сгъваеми маси.

На първо място, HDPE може да се похвали с превъзходна химическа устойчивост, което го прави непроницаем за много киселини, основи и разтворители. Това качество го прави идеален за съхранение и транспортиране на широка гама от вещества, от корозивни химикали до хранителни продукти, без страх от замърсяване или разграждане. Неговата инертност също така гарантира, че няма да реагира с материалите, които съдържа, което гарантира целостта на самия продукт.

Второ, HDPE е много устойчив на удар и има отлична якост на опън, което го прави подходящ за взискателни приложения, като например строителство, опаковки и автомобилната индустрия. Неговата здравина му позволява да издържа на сурови условия на околната среда, включително екстремни температури и UV радиация, без да се влошава качеството му, което го прави отличен избор за дългосрочна употреба на открито.

Но преди всичко HDPE е лек, което прави сгъваемата маса за къмпинг лесна за боравене и транспортиране, като същевременно намалява разходите за доставка. Възможността за формоване на материала позволява производството на сложни форми и дизайни, подобрявайки гъвкавостта в производствените процеси. Освен това HDPE може да се рециклира, което допринася за усилията за намаляване на отпадъците и въздействието върху околната среда.

Комбинацията от химическа устойчивост, издръжливост, здравина, гъвкавост и възможност за рециклиране на HDPE го прави предпочитан материал за безброй приложения, включително кетъринг и къмпинг оборудване, каквото е тази туристическа маса. Широкообхватните му предимства затвърдиха позицията му на една от най-широко използваните пластмаси в световен мащаб, предлагаща решения за различни индустриални и потребителски нужди.

Здрава носеща конструкция

Здравината на тази сгъваема къмпинг маса се дължи в голяма степен на нейната солидна носеща конструкция. Краката и рамката са изработени от прахово боядисана стомана. За да се запази лекотата на продукта, конструкцията е проектирана с кухи тръби. Именно благодарение на здравата стоманена конструкция, тази сгъваема маса за пикник издържа без проблем натоварване от 130 кг.

Стоманата е един от най-здравите материали, използвани от човека. Тя обаче има един сериозен недостатък – податлива е на корозия при продължително излагане на влага. За да се избегне този проблем, стоманените профили се подлагат на различни видове обработка – от галванизация (поцинковане) до прахово боядисване.

Как праховото боядисване подобрява антикорозионните свойства на металите?

Праховото боядисване е сух довършителен процес, който обикновено се използва за нанасяне на декоративно и защитно покритие върху широка гама от материали, като стоманата е един от най-често срещаните субстрати. Процесът включва нанасяне на свободно течащ сух прах върху повърхността на стоманената конструкция на нашата сгъваща се маса за пикник, който след това се нагрява, за да се стопи и втвърди прахът в гладко, трайно покритие.

Операцията по прахово боядисване обикновено включва няколко стъпки:

 • Подготовка на повърхността: Преди нанасяне на прахово покритие, повърхността на стоманата трябва да се почисти, за да се отстранят всякакви замърсители, като масло, грес, ръжда или мръсотия.Това гарантира правилното сцепление на покритието и спомага за постигане на равномерно покритие;
 • Нанасяне: Антикорозионното покритие се нанася върху подготвената стоманена повърхност с помощта на електростатичен пистолет.Праховите частици се зареждат, докато преминават през пистолета, което ги кара да бъдат привлечени към заземената стоманена повърхност, осигурявайки равномерно покритие върху металните части на нашата кетъринг маса;
 • Втвърдяване: След нанасяне на защитното покритие, стоманата се нагрява в пещ до температура, която позволява на праха да се разтопи и да се разтече в гладък филм.Докато прахът се втвърдява, той се свързва химически, за да образува твърдо, издръжливо покритие.

Праховото покритие предлага няколко предимства пред традиционните течни покрития, особено когато се прилага върху стомана:

 • Устойчивост: Праховите покрития са силно устойчиви на счупване, напукване и избледняване, което ги прави идеални за продукти, които ще бъдат изложени на открито, където суровите атмосферни условия и UV радиация са често срещано явление;
 • Устойчивост на корозия: Защитната бариера, създадена от праховото покритие, помага да се предотврати достъпът на влага и корозивни агенти до повърхността на стоманата, като значително удължава нейния живот и намалява изискванията за поддръжка.

Праховите покрития се предлагат в широка гама от цветове, текстури и покрития, което дава безкрайни възможности за избора на дизайн. Освен това процесът на втвърдяване създава гладко, безшевно покритие, което подобрява външния вид на готовия продукт. За разлика от традиционните течни покрития, праховите не съдържат разтворители или летливи органични съединения (ЛОС), което ги прави по-екологичен вариант.

Освен това излишъкът от нанасянето може да бъде рециклиран, което свежда до минимум отпадъците. Като цяло праховото боядисване на краката на качествените маси за къмпинг е многофункционална и рентабилна обработка, която не само подобрява външния вид на стоманата, но също така подобрява нейната производителност и дълголетие в различни приложения.

Няма да съжалявате, че сте закупили кетъринг масата!

Ако се колебаете относно покупката на тази страхотна сгъваема маса за къмпинг, недейте! През годините лично ще се уверите, че сте направили изключително добра сделка. Масата ще ви бъде от помощ, когато посрещате гости в двора на семейната си къща или на вилата. Тя ще ви позволи да настаните удобно своите гости и семейство.

За разлика от повечето къмпинг маси, нашият продукт е здрав, стабилен и лесен за транспортиране и съхранение. Цената, която ви предлагаме, е повече от изгодна, така че не губете повече време – поръчайте я още сега!