Безконтактен диспенсър за сапун на пяна 250ml

Безконтактен диспенсър за сапун на пяна 250ml

Модел: sz0498
Наличност: Разпродадено
 • 22.00лв.

 • Бърза доставка
 • Гарантирано Качество
 • Безплатна Консултация
 • Лесно Пазаруване

Автоматичен дозатор с инфрачервен сензор, който реагира скоростно в рамките на 0.25 секунди. Може да работи с лосиони, шампоани, дезинфектанти, течни сапуни и всякакви други препарати за почистване и дезинфекция. Течния сапун може да се разреди малко с вода

 • Автоматичен диспенсър за сапун
 • Вместимост: 250мл
 • Захранване: 3 бр ААА батерии - не са включени в комплекта
 • Нисък разход на енергия
 • Цвят: Бял
 • Материал: Пластмаса

В условията на световна пандемия, хигиената на ръцете е особено важна. Днес сме много по-запознати с особеностите при измиване на ръцете и логично заменихме класическите твърди сапуни с течни варианти. За да се избегне замърсяването на пулверизатора на флаконите с течни сапуни, препоръчваме да използвате много по-хигиеничната версия - безконтактен диспенсър за сапун.

Автоматичният дозатор за миещи препарати – едно шикозно решение за дома

Присъствието на този елегантен безконтактен диспенсър за течен сапун ще издигне дома ви на съвсем ново, много по-модерно ниво. В конкретният случай не става въпрос за поредната модерна джаджа, която всички искат да притежават, а за едно изключително полезно приспособление. То ще ви позволи да се адаптирате към модерния начин на живот.

Ситуацията в последните години налага да бъдем отговорни към своето здраве. Начинът, по който използваме сапуна е показател за отговорно или безотговорно отношение. Твърдите класически сапуни изгубиха своето очарование и не бива да се използват дори от само един човек. Чрез сапуна е възможно да влезете в повторен контакт с бактериите, останали при последното измиване.

Диспенсърът, който ви предлагаме, е едно супер удобно, хигиенично и преди всичко елегантно приспособление. Освен че ще ви създава комфорт в ежедневието, той ще стои много шикозно на мивката в банята. Ниската цена на продукта ви дава възможност да закупите няколко бройки. Можете да използвате диспенсъра за безконтактно подаване на шампоани и препарати за миене на съдове.

Иновация, която няма да ви разори и дори ще ви помогне да спестите пари

На някои обществени места – магазини, заведения, бензиностанции и лечебни заведения – можем да открием изключително полезни приспособления. Пристигайки у дома, дори е възможно да изпитаме чувство за малоценност, поради тяхната липса. За щастие, ситуацията е лесно поправима.

Далновидните китайци отдавна са измислили интересни решения и са готови да ни ги продадат на много ниска цена. Едно от тези практични и полезни приспособления е безконтактният диспенсър за пяна. Той работи посредством инфрачервен сензор за близост. Когато поставите ръката си под отвора за освобождаване на течността, точно дозирано количество пяна ще изтече от устройството.

Икономията е разумният подход в почти всяко домакинство и дозаторът за миещи препарати също трябва да бъде икономичен. Покупката му не само няма да ви разори, но дори напротив – ще ви даде възможност да спестите пари. За разлика от конвенционалните диспенсъри, тук ви представяме диспенсър за сапун на пяна.

Китайските технолози за помислили за удобството на ползвателя и за икономичното разходване на средствата за измиване. Безжичният дозатор впечатлява с принципа си на работа. Вътре в контейнера се изсипват сапунът и малко количество вода, плътността на пяната се регулира и устройството е готово за употреба.

С капацитет от 250 ml, това устройство е готово да се конкурира с всички останали диспенсъри и флакони с помпи за миещи средства. Удобството на технологията се състои в това, че освен че се захранва от три батерии ААА, можете да свържете диспенсъра към електрическата мрежа. Това решение ви позволява да спестите пари дори от закупуването на батерии.

Симпатичният автоматичен диспенсър за пяна съкращава част от операцията по измиване на ръцете. Спестено е добавянето на вода в ръцете, както и първоначалните движения за разпенване на миещото вещество. Пяната, която е подадена в ръката ви, представлява активирани миещи агенти. Втрийте добре в кожата и изплакнете – толкова бързо и лесно.

Сензорната технология в полза на хигиената

Когато с настъпването на пандемията многократното измиване на ръцете през деня се превърна в необходимост, от която пряко зависи защитата ни от коронавирус, въпросът за избора на правилните продукти за дезинфекция стана изключително важен.

 Разбра се, че класическият диспенсър за сапун заплашва с по-нататъшно разпространение на вируса и инфекциите поради необходимостта да се докосва повърхността му по време на употреба. Дезинфектантите за ръце на алкохолна основа, пък правят кожата изключително суха, както и бар-сапуните впрочем.

Тези притеснения доведоха до пускането в продажба на безконтактен автоматичен диспенсър за сапун. Дозаторът се отличава с модерен дизайн с опростени линии и компактен форм-фактор. Бутилката с височина 173 мм побира 250 мл течност. Контейнерът може да подава 440 дози, които при използване от цялото семейство, ще стигнат за 55 дни.

Три батерии ААА привеждат устройството в режим на готовност за 8 месеца. Дозаторът използва вграден инфрачервен сензор, който реагира на приближаване на ръцете. В дизайна на този сензорен диспенсър за сапун влиза и помпа, която автоматично разпределя предварително зададено количество дезинфектант или измиващ препарат за ръце, доставяйки го във вид на пяна само за 0,25 секунди.

Механизмът на помпата осигурява идеално съотношение въздух/течност 12:1 за дълбоко почистване на порите на кожата и унищожаване на 99,9% от бактериите и вирусите по ръцете. Разпененият вече препарат представлява много малко количество от сапуна, който вече сте заредили в контейнера.

Идеален за обекти с голям поток от хора

Именно икономичният разход на концентрати прави автоматичният диспенсър за сапун със сензор най-удачният вариант за обществени сгради и заведения. С това привлекателно дозиращо приспособление ще впечатлите посетителите във вашата сграда и ще поглезите гостите на своето заведение.

Вече можете да си позволите да им предоставите по-качествени, маркови миещи препарати. По-високият разход за покупката на тези продукти ще се компенсира от икономичната им употреба. От една страна, ще бъде нужно да разредите концентрата с вода, а от друга, можете да регулирате количеството на дозите чрез настройките на вашия автоматичен диспенсър за течен сапун.

Touchless Foaming Soap Dispenser ще бъде повод за гордост за собствениците на всеки офис, медицински център, ресторант, хотел и дори административна сграда. Захранваният от батерии електрически диспенсър за сапун е разпенващ модел, който може да се регулира на две нива - количество на дозите и скорост на реакцията.

Корпусът на дозатора е защитен от водни пръски според стандарта IPX4. Той е изработен от висококачествена ABS пластмаса, която е здрава и почти нечуплива. Това е особено важно, защото при специфичната облицовка на подовете в баните, всеки инцидент може да бъде фатален за падналите предмети.

Гнездото за батериите е напълно защитено от намокряне, чрез плътен капак. Няма проблем да поставите този интелигентен и красив диспенсър за течен сапун на пяна директно на мивката, където ще бъде подложен на контакт с водни пръски. Замърсяването на корпуса не е проблем. Гладката непореста пластмаса се почиства изключително лесно.

Важно: уредът не е защитен срещу потапяне във вода!