За нас

Giga.bg е онлайн магазин, управляван от фирма ОНТАЙМ 2012 ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. Шумен, ул. Софийско шосе 4. Компанията ни е вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 202123085. Магазинът е естествено продължение на дългогодишната ни и успешна търговска дейност.

Зад търговското име Giga стои силно мотивиран екип от специалисти, чиято задача е да селектира огромен асортимент от качествени стоки и да ги предлага на широк кръг от купувачи в цялата страна. Нашата дейност е фокусирана изцяло върху доброто потребителско изживяване. Целта ни е да бъдем в услуга на клиента който иска да получи полезен продукт за дома с високо качество, но на достъпна цена.

В работата си се ръководим изцяло от желанието да бъдем максимално полезни на потребителите от цялата страна. Екипът ни се състои от доказани специалисти в различни области на търговията. Разполагаме с експерти, които могат да ви консултират относно покупката на конкретен продукт, както и с опитни спедитори, които ще се погрижат да получите в най-кратък срок, поръчаните от вас стоки.

Коректност, достъпност и желание да откликнем на нуждите на всеки потенциален купувач - това е мотото, което ни ръководи в ежедневната ни дейност и, което ни спечели стотици хиляди доволни клиенти през годините.

Пожелаваме ви приятен и ползотворен престой в онлайн магазин Giga.bg!